• PRO TV
  • Dorian Popa are o avere impresionantă! Vloggerul se laudă cu venituri de 40.000 de euro „în cea mai proastă lună”

Dorian Popa are o avere impresionantă! Vloggerul se laudă cu venituri de 40.000 de euro „în cea mai proastă lună”

Dorian Popa are o avere impresionantă! Vloggerul se laudă cu venituri de 40.000 de euro „în cea mai proastă lună”

După ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a fost oprit de polițiști în trafic, Dorian Popa a ajuns și mai mult în atenția publicului. Iată cât câștigă vloggerul pe lună!

Gallery

​Dorian Popa a comis-o din nou! Vineri seară, pe data de 27 octombrie, oamenii legii l-au oprit pe vlogger în trafic și, spre surprinderea tuturor, acesta se afla la volanul mașinii sale drogat și îmbrăcat doar într-un halat. Informațiile s-au răspândit rapid în mediul online, iar fanii lui au rămas complet șocați.

Ce avere deține Dorian Popa

Deși a devenit cunoscut ca artist, Dorian Popa s-a axat, în ultimii ani, mai mult pe partea online. Colaborările și vizualizările în număr mare îi aduc în conturi sume colosale, iar din afacerile cu imobiliare a făcut o adevărată avere. Reamintim că Dorian Popa are un cartier de case în Domnești, județul Ilfov, dar și un lanț de shaormerii.

Vila de lux în care locuiește se ridică la suma de 400.000 de euro, iar casele pe care le vinde ajung și la 200.000 de euro. În cadrul unui interviu, Dorian Popa spune că într-o lună „proastă” câștigă 40.000 de euro din YouTube, sumele care îi intră de obicei în conturi fiind între 70.000 și 80.000 de euro.

“Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro”, spunea Dorian Popa în cadrul unui post TV.

Foto: Instagram/Dorian Popa

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni