• PRO TV
  • Ce a făcut Dorian Popa după ce s-a aflat că a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Ce a făcut Dorian Popa după ce s-a aflat că a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Ce a făcut Dorian Popa după ce s-a aflat că a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

În cursul serii de vineri, 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise. În urma controalelor, influencerul a fost depistat pozitiv la consumul de cannabis.

Gallery

​Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din România, având o comunitate uriașă, de peste 3 milioane de fani. Zilele trecute, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit pe artist în localitatea Domnești, Ilfov și l-au testat cu aparatul DrugTest. În urma controalelor, s-a depistat că Dorian consumase cannabis. 

Imediat după ce a văzut rezultatul aparatului DrugTest, Dorian Popa a declarat că nu a consumat nimic, ci că a stat în jurul unor oameni care au fumat o țigară cu marijuanna și, inhalând fumul, testul a ieșit pozitiv. 

Ulterior, atât mama artistului, cât și iubita acestuia au reacționat public, contactați de jurnaliști. Babs a spus că nu știe nimic despre incident, în timp ce Luminița Popa i-a luat apărarea fiului său. 

Ce a făcut Dorian Popa după ce s-a aflat că a condus sub influența substanțelor interzise

Deși multe persoane se așteptau ca Dorian Popa să posteze un răspuns despre incidentul din Domnești, artistul a preferat să păstreze tăcerea. La scurt timp după ce s-a aflat că a condus sub influența substanțelor interzise, influencerul a postat mai multe imagini pe InstaStory, în care părea că se relaxează în propria lui curte. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CE A FĂCUT DORIAN POPA DUPĂ CE A FOST PRINS CONDUCÂND SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE

Sursă foto: Dorian Popa/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni