• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Racii au probleme cu banii, Balanțele încep o relație amoroasă ilicită

Horoscop săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Racii au probleme cu banii, Balanțele încep o relație amoroasă ilicită

Horoscop săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Racii au probleme cu banii, Balanțele încep o relație amoroasă ilicită

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Pe 31 octombrie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta neprevăzutului, semn că pot să intervină surprize în planul relațiilor. Vei coopera cu registrul astral, mai ales dacă îți dorești o schimbare și te vei adapta situațiilor apărute.
Bani – De la serviciu pot veni mai mulți bani, săptămâna aceasta, în urma rediscutării termenilor unui contract. Munca îți este răsplătită și vei fi mulțumit din punct de vedere financiar.
Muncă – Prima parte a săptămânii este activă, cu multe discuții, întâlniri și prezentări de proiecte. Axa muncii este dinamizată, la finalul săptămânii, de revenirea la mișcarea directă a lui Saturn, guvernatorul casei carierei și statutului profesional, în 4 noiembrie. Situații amânate sau blocate acum își găsesc rezolvare, iar lucrurile par să meargă într-o direcție nouă.

Horoscop Taur săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Planul sentimental este activat pe 31 octombrie de aspectul armonios, care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta neprevăzutului, în tranzit prin casa personalității. Dacă ești singur, s-ar putea să te îndrăgostești, iar dacă faci paste dintr-un cuplu mai vechi, să te reconectezi cu partenerul de cuplu.
Bani – Începi săptămâna cu discuții legate de bani, încasări, și încerci să rezolvi o situație, care are nevoie de clarificare, privind sarcinile pe care le-ai primit în plus în ultima perioadă.
Muncă– Sectorul proiectelor profesionale și a celor pe termen lung este dinamizat, din 4 noiembrie, de revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă. Reiei proiecte mai vechi sau lucrurile încep să se miște, să apară rezultate la cele pe care le ai în desfășurare.

Horoscop Gemeni săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Deși este posibil ca Eclipsa de Lună, care a avut loc săptămâna trecută, să fi încheiat o etapă karmică și să fi avut dezamăgiri sau să fi suferit în urma unor conjuncturi, care te-au ajutat să realizezi anumite lucruri, vestea bună este registrul astral te ajută în perioada următoare. Așadar, aspectul armonios dintre Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei iubirii, și Uranus, planeta surprizelor, vine să-ți aducă în cale o nouă iubire, cu condiția să fii deschis.
Bani – Spre finalul săptămânii încasezi niște sume de bani suplimentare dintr-o activitate pe cont propriu sau poate faci un comision și reușești astfel să-ți achiți o datorie.
Muncă– Sectorul carierei și al activităților profesionale este activat, din 4 noiembrie, de revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, prin zodia Pești, unde, în ultimele luni, ai simțit presiune și ai reușit, cu greu, să te organizezi, astfel încât să fii la zi cu toate sarcinile, să faci față termenelor limită și solicitărilor șefilor.

Horoscop Rac săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Saturn, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul principiilor și convingerilor de viață. Astfel, după o perioadă de câteva luni, în care ți-a fost testat sistemul de valori și ai trecut, împreună cu partenerul, prin diferite situații de viață, acum ai o altă abordare și vezi lucrurile diferit.
Bani – Ai grijă la cheltuieli, pentru că în weekend este posibil să depășești bugetul, să nu mai ții cont și să te trezești că va fi nevoie să te reorganizezi până la următorul salariu!
Muncă– Din punct de vedere profesional stai bine, mai ales că Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării și negocerilor, formează un aspect bun cu Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Chiar dacă apar situații neprevăzute sau o răsturnare de situație în activitățile tale profesionale, lucrurile vor duce într-o direcție mai bună decât ai anticipat.

Horoscop Leu săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul intimității, pune capăt unei perioade de câteva luni, în care lucrurile nu au mers prea bine în planul relațional. La finalul săptămânii lucrurile încep să reintre în normal și să vezi și dintr-o altă perspectivă tot ce s-a întâmplat în viața ta.
Bani – Deși veștile legate de bani nu sunt prea îmbucurătoare săptămâna aceasta, lucrurile par să ia o întorsătură neașteptată și vin bani mai mulți în conturile tale. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios dintre Venus, planeta banilor, în tranzit prin casa banilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, care vine cu surprize.
Muncă– Finalul de săptămână aduce două zile mai solicitante la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită, pe care cu greu le vei respecta. Posibil să se schimbe și ceva în programul de lucru.

Horoscop Fecioara săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Pe 31 octombrie, aspectul care se formează între Uranus, planeta neprevăzutului, și Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa personalității, ar putea să-ți aducă surprize neașteptate în viața de cuplu. Dacă ești singur, cunoști pe cineva într-o călătorie, la un schimb de experiență profesional sau te caută un fost coleg, care locuiește acum în străinătate. Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul relațiilor, încheie o perioadă de câteva luni, în care ți-ai dat seama de niște situații în cuplu și acum vezi lucrurile mult mai realist.
Bani –Din punct de vedere financiar traversezi o perioadă de stabilitate. Chiar dacă nu ai mulți bani în conturi, reușești să te descurci. Mai mult de atât, dacă vei ști să te pui în valoare, poți suplimenta veniturile de luna viitoare.
Muncă– În prima parte a săptămânii, primești vești de la serviciu, legate de plecarea unui șef sau schimbarea conducerii, a programului de lucru sau a proiectelor la care lucrezi. Ceva se schimbă, însă reușești să te adaptezi foarte ușor la situația apărută.

Horoscop Balanță săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Pe 31 octombrie, Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa trecutului, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta neprevăzutului, semn că s-ar putea să apară cineva din trecut, să reiei o relație sau să începi o relație ascunsă brusc și neașteptat.
Bani – Spre finalul săptămânii s-ar putea să discuți cu șefii de salarizare. Cele trei planete din casa banilor: Soare, Mercur și Marte, aduc preocupări pentru mărirea veniturilor.
Muncă- Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul muncii, încheie o perioadă de câteva luni, în care ai simțit presiune la locul de muncă, în sarcinile și activitățile profesionale. Și relațiile cu colegii au fost testate și ți-ai dat seama pe cine te poți baza și pe cine nu.

Horoscop Scorpion săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul sentimental, pune capăt unei perioade de câteva luni de zile, în care relația de iubire a fost testată. Vei simți în perioada următoare că poți realiza planuri pe termen lung împreună cu partenerul de cuplu. Contextul astral este susținut de un aspect armonios între Venus, în tranzit prin casa planurilor de viitor, și Uranus, din casa relațiilor.
Bani – Marți și miercuri sunt două zile, în care vei căuta să faci un plan financiar pe termen lung, să administrezi mai bine resursele, pe care le deții, să faci economie sau să elimini niște cheltuieli, care nu-ți mai folosesc.
Muncă– Săptămâna aceasta ai multă energie și o vei folosi în activitățile profesionale, så te afirmi și să-ți prezinți ideile. S-ar putea, de cele mai multe ori, să fii mai directă, iar mintea îți funcționează la capacitatea maximă, ai un randament intelectual ridicat și acest lucru va fi remarcat de către șefi.

Horoscop Săgetător săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul vieții de familie, încheie o etapă de câteva luni, în care seniorul karmei a testat și a adus blocaje în relațiile familiale sau privind administrarea spațiului de locuit/ patrimoniului. Lucrurile vor intra într-un curs normal și nu vei mai simți presiunea din acest domeniu.
Bani – Finalul săptămânii aduce evenimente în planul financiar, cu încasarea unor sume restante sau administrarea unor bani, pe care le deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane. De asemenea, cineva din familie ar putea să te pună administrator sau beneficiar pe un cont de economii.
Muncă–În această săptămână este oportun să te folosești de toate situațiile și evenimentele, care apar în sfera profesională, mai ales că Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, șefilor și a relației cu persoanele cu autoritate, formează un aspect armonios cu Uranus, din casa muncii. Așadar, evenimente neașteptate, dar și surprize plăcute pot să apară în relațiile de muncă sau într-un contract profesional.

Horoscop Capricorn săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste – Axa sentimentală este dinamizată și în această săptămână de planetele din Taur și Scorpion. Dacă au avut loc evenimente importante, cu impact, este momentul să mergi mai departe, să-ți vezi de viață sau să te pregătești pentru un alt nivel al relației de cuplu, dar nu înainte să afli ce își dorește și partenerul.
Bani – Posibil, aspectul armonios, care se formează în 31 octombrie între Venus, micul benefic și planeta banilor și Uranus, guvernatorul casei banilor, ar putea să-ți aducă o sumă importantă de bani dintr-o activitate independentă sau o speculație financiară.
Muncă– Revenirea lui Saturn, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul comunicării, încheie o etapă de câteva luni în care ai învățat niște lecții importante legate de comunicare și interacționarea cu ceilalți.

Horoscop Vărsător săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Pe 31 octombrie, Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, așa că este posibil să ai parte de evenimente neașteptate în sectorul sentimental, să te îndrăgostești, dacă ești singur, să ai o conexiune profundă cu partenerul de cuplu sau să apară evenimente neprevăzute în relații.
Bani – Revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin sectorul banilor obținuți din muncă, încheie o etapă, de câteva luni, în care ai învățat să administrezi mult mai bine banii pe care îi câștigi. Ai făcut economii și ai eliminat cheltuieli inutile și astfel ai putut să strângi o sumă de bani, pe care ai redirecționat-o într-un cont de economii.
Muncă– Sectorul asociat carierei și activităților profesionale este bine susținut de cele trei planete: Soare, Marte și Mercur și ești determinat să-ți urmărești un obiectiv, să schimbi jobul, să apelezi la persoane cu putere de decizie, care să te ajute cu o schimbare profesională.

Horoscop Pești săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Dragoste– Revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia ta, încheie o etapă, de câteva luni, în care ai simțit presiune, restricții sau au avut loc evenimente, care te-au trezit, și acum vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă asupra vieții de cuplu.
Bani – Situația financiară ar putea să se schimbe, în perioada următoare, să primești o sumă de bani printr-o colaborare extraprofesională, de la familie sau partenerul să fie cel care suplimentează veniturile în casă.
Muncă– Se anunță o săptămână încărcată la capitolul profesional. Planetele în tranzit prin zodia Scorpion: Marte, Mercur și Soarele dinamizează sectorul perfecționării și schimburilor de experiență. Ești determinat să începi o recalificare, să obții o diplomă/ un atestat, să continui niște studii, o formă de școlarizare și chiar să accepți un job în străinătate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni