• PRO TV
  • Mama lui Dorian Popa, prima reacție după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: „Eu sunt doar mămișor”

Mama lui Dorian Popa, prima reacție după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: „Eu sunt doar mămișor”

Mama lui Dorian Popa, prima reacție după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise: „Eu sunt doar mămișor”

În cursul serii de vineri, 27 octombrie 2023, Dorian Popa a fost oprit de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și a fost testat cu aparatul DrugTest. În urma examinării, artistul a ieșit pozitiv la consumul de cannabis.

Gallery

​Dorian Popa este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta, deși are o carieră de invidiat și o comunitate care îl susține la orice pas, se confruntă în acest moment cu problemele cu legea. Influencerul a fost prins de polițiștii rutieri conducând sub influența substanțelor interzise, mai exact cannabis. 

La momentul incidentului, Dorian Popa ar fi purtat doar o pereche de chiloți, se întorcea de la o petrecere și a declarat că nu a consumat nicio substanță interzisă, ci a inhalat fumul altor persoane de la eveniment. 

Polițiștii l-au condus pe Dorian Popa la cea mai apropiată unitate medicală pentru recoltarea de probe bilogice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

Mama lui Dorian Popa, prima reacție după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor intezise

După ce s-a aflat că Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise, oamenii au rămas de-a dreptul șocați. Prima persoană care a reacționat la acest subiect a fost chiar iubita artistului, care a declarat că nu știe nimic despre situație.

Ulterior, și mama lui Dorian Popa, contactată de jurnaliștii Click, și-a spus părerea despre subiect. După cum era de așteptat, aceasta i-a luat apărarea fiului său și a susținut că artistul își va repara imaginea. 

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe. Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa.

Sursă foto: Dorian Popa/Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni