• PRO TV
  • Cum a cheltuit Matthew Perry 9 milioane $ să scape de dependența de droguri și alcool. Medicii îi mai dădeau 2% șanse de supraviețuire

Cum a cheltuit Matthew Perry 9 milioane $ să scape de dependența de droguri și alcool. Medicii îi mai dădeau 2% șanse de supraviețuire

Cum a cheltuit Matthew Perry 9 milioane $ să scape de dependența de droguri și alcool. Medicii îi mai dădeau 2% șanse de supraviețuire

Actorul Matthew Perry a avut parte de mai bine de 10 operații chirurgicale, 15 internări la clinicile de dezintoxicare și a cheltuit 9 milioane de dolari încercând să scape de dependența de alcool și droguri.

Gallery

Perry a murit după ce s-a înecat în propriul jacuzzi, iar forțele de ordine care au sosit la fața locului au spus că nu s-au găsit droguri sau semne că ar fi fost vorba de un act criminal.

Actorul a fost sincer cât privește lupta lui cu dependența de substanțe interzise și alcool. În 2019, acesta a fost aproape să moară după ce colonul i s-a rupt din cauza abuzului de opioide. Acesta a vorbit, în cartea sa, despre momentul în care cei dragi l-au dus cu mașina la un spital din Los Angeles, unde li s-a spus că Perry are 2% șanse să supraviețuiască peste noapte.


Acesta a intrat în comă pentru două săptămâni și când și-a revenit a descoperit că avea pungă de colostomie pe care a trebuit să o țină pentru următoarele nouă luni. Doi ani mai târziu, acesta era să moară din nou în timp ce era într-o clinică de detoxifiere în Elveția. Medicii i-au administrat un sedativ care a interacționat cu opioidele, provocându-i un infarct.


Aceștia au reușit să-l resusciteze, dar în timpul manevrelor i-au rupt opt coaste, forțându-l să renunțe la rolul din filmul Don't Look Up, alături de Meryl Streep, o ocazie pierdută pe care el a numit-o ”devastatoare”.


Pentru a încerca să stea departe de substanțele care îi puneau viața în pericol, Perry a cheltuit 9 milioane de dolari, consemnează Daily Mail.
Acesta a făcut 6.000 de vizite la Alcoolicii Anonimi, a intrat la dezintoxicare de 15 ori și a suferit 12 operații care i-au salvat viața în ultima clipă.

La un moment dat, gingiile sale erau atât de afectate de consumul de droguri încât toți dinții din față i-au căzut în timp ce mușca dintr-un sandviș cu unt de arahide, așa că s-a dus cu ei în pungă la medicul stomatolog.

Actorul a insistat că nu a venit niciodată drogat sau beat la filmările pentru ”Friends”, dar a admis că felul în care arăta pe ecran indica clar ce fel de substanțe folosea la acel moment.
Între 1994 și 2004, greutatea lui Perry a fluctuat între 58 de kilograme și 102 kilograme. Dacă era slab, însemna că abuza de medicamente pentru durere. Din cauza unui accident suferit la jet-ski, actorul devenise dependent de Vicodin, niște pastile care se iau maximum opt pe zi. El ajunsese să ia câte 55 zilnic.

Dacă era supraponderal, era vorba de abuzul de alcool.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni