• PRO TV
  • Motivul pentru care Matthew Perry nu a fost niciodată căsătorit. Printre iubitele celebre s-a numărat Julia Roberts

Motivul pentru care Matthew Perry nu a fost niciodată căsătorit. Printre iubitele celebre s-a numărat Julia Roberts

Motivul pentru care Matthew Perry nu a fost niciodată căsătorit. Printre iubitele celebre s-a numărat Julia Roberts

Fanii ”Friends” deplâng moartea actorului Matthew Perry, interpretul genialului Chandler Bing. Acesta, deși a avut relații amoroase cu o serie de celebrități, nu a fost niciodată căsătorit și nu a avut copii.

Gallery

Cel mai apropiat moment de căsătorie a fost logodna actorului cu Molly Hurwith, în 2020. Perry, care avea 51 de ani la acea vreme, a început o relație cu tânăra de 28 de ani, care este unul dintre managerii lui, în 2018. Doi ani mai târziu, o cerea de soție pe ”cea mai grozavă femeie din lume”. Relația însă nu a mers. „Unele lucruri pur și simplu nu merg și acesta este unul din ele. Îi urez lui Molly toate cele bune”, a declarat actorul pentru People.

Înainte de logodna sa, Perry a avut o serie de iubite mai mult sau mai puțin celebre: Julia Roberts (între 1995 și 1996), Yasmine Bleeth în 1996, Neve Campbell în 1998, Maeve Quinlan (2002-2003), Lauren Graham în 2003, Rachel Dunn (2003 -2005) și Lizzy Caplan (2006 - 2012).
În cartea sa autobiografică, Perry mărturisea: ”De asta mă tem, de asta mă despart de ele. Le părăsesc primul pentru că am impresia că or să mă anihileze”.

Acesta mai menționa că speră să-și găsească o partneră care se se susțină singură financiar, pentru că femeile care îi voiau averea ”l-au ars” în trecut.

Nu numai că nu a fost căsătorit, dar Matthew Perry, care a murit la casa lui din Los Angeles, nu are niciun moștenitor. Acesta mărturisea că își dorește să fie tată. ”Cred că aș fi un tată grozav, chiar cred. Am crescut cu o mulțime de copii în jur și abia aștept să am și eu”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni