• PRO TV
  • Jennifer Aniston, dezvăluiri despre chinul lui Matthew Perry, înainte ca acesta să moară: ”Tortura la care se supunea...

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre chinul lui Matthew Perry, înainte ca acesta să moară: ”Tortura la care se supunea...

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre chinul lui Matthew Perry, înainte ca acesta să moară: ”Tortura la care se supunea...

Recent, Jennifer Aniston mărturisea că nu a fost conștientă de chinul prin care trecea Matthew Perry atunci când lucra pentru legendarul serial ”Prietenii tăi”.

Actrița de 54 de ani a mărturisit că nu era conștientă de ”anxietatea și autotortura” la care se supunea Matthew Perry în zilele în care îl interpreta pe Chandler Bing.
Aceasta a admis că reuniunea ”Friends” a adus anumite revelații, în cazul ei.

CITEȘTE ȘI: Ultimele imagini cu Matthew Perry înainte să moară înecat în jacuzzi

Recent, aceasta a declarat pentru emisiunea Today: ”Nu am înțeles nivelul de anxietate și autotortură prin care trecea Matthew Perry, dacă nu obținea acele râsete și nici cât de devastat se simțea”.

Dacă acesta avea o poantă și nu primea de la audiență râsetele pe care și le dorea, ”intra în convulsii”, după cum chiar actorul mărturisea. ”Pentru mine, se simțea ca și cum aș fi murit dacă nu râdeau, iar acest lucru nu avea cum să fie sănătos”, spune el pentru ”Friends: The Reunion”.

”Mă crizam total dacă nu primeam reacția amuzantă pe care contam”. Lisa Kudrow, care interpreta personajul Phoebe Buffay, remarca atunci cu surpriză: ”Nu ne-ai spus niciodată asta”.

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani, la casa lui din Los Angeles.

Foto. Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni