• PRO TV
  • Fenomenul astral din 28 noiembrie care vine cu surprize neașteptate în dragoste și bani. Ce zodii profită cel mai mult

Fenomenul astral din 28 noiembrie care vine cu surprize neașteptate în dragoste și bani. Ce zodii profită cel mai mult

Fenomenul astral din 28 noiembrie care vine cu surprize neașteptate în dragoste și bani. Ce zodii profită cel mai mult

Pe 28 octombrie are loc Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur. Fenomenul astrologic din 28 octombrie aduce încheieri de etape, răsturnări de situație și o evoluție neașteptată pe toate planurile. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți mai intens aceste energii astrale.

Luna Plină aduce încheieri de etape, finalizări, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri, iar Eclipsa de Lună – o eliberare, eliminarea unor situații sau persoane, care nu ne mai ajută în evoluție. Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 28 octombrie, face parte dintr-o serie de eclipse, care, în ultimii doi ani, au scos la suprafață teme precum încrederea în sine, valorile, banii și resursele. Este posibil ca semnalele, care apar în preajma fenomenului astral, să ne determine să luam decizii importante, să ținem cont de nevoile și dorințele noastre.

Are loc un moment de trezire și nu mai putem ignora ce simțim și am evitat până acum să schimbăm. Este important să identificăm ce nu mai funcționează și să eliminăm atașamentele, care ne țin în loc să evoluăm, scopul fiind acela de a ne recupera puterea interioară și încrederea în sine.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din zodia Taur și Eclipsa de Lună pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu, unde este posibil să apară surprize sau evenimente neașteptate. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa banilor, și este posibil să aducă sume considerabile de bani, dacă Berbecii au știut să se pună în valoare.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur este ultima dintr-o serie de eclipse, care au dinamizat axa relațională în ultimii doi ani. Este un moment important pentru Tauri, pentru că se poate încheia o etapă, se finalizează un proiect, se ajunge la niște concluzii. Taurii vor începe o nouă etapă, după ce vor elimina ceva ce nu mai funcționează în viața lor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe sectorul asociat secretelor, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Se va dinamiza axa Taur-Scorpion, axa muncii și este posibil să apară evenimente neașteptate la locul de muncă. Gemenii pot afla secrete, să se schimbe protocoalele, regimul de lucru. Vestea bună este că Gemenii au ajutor din umbră de la cineva cu putere de decizie. Pe de altă parte, pentru că Jupiter, guvernatorul relațiilor, face parte din contextul astral, poate să apară o situație neașteptată/neprevăzută, să aibă loc o răsturnare în planul relațional.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe casa prietenilor și proiectelor de viitor, grupurilor și organizațiilor pe care le frecventează. Posibil să se încheie un proiect, o etapă/ o relație de prietenie sau un prieten să se mute în alt oraș/țară. Oricare ar fi situația, nu sunt excluse surprize sau răsturnări și evenimente neașteptate, care pot să aibă legătură și cu planul sentimental.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe casa carierei, imaginii și statutului profesional. Apar surprize și evenimente neașteptate în cadrul conducerii firmei sau în urma unor evenimente neașteptate, nativii să caute să schimbe serviciul și să primească o ofertă mai bună din punct de vedere financiar.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează în casa străinătății, idealurilor, cunoașterii, sistemului de valori, schimburilor de experiență profesională. Au loc încheieri de etape sau finalizări, concluzii cu privire la un parteneriat/relație. Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, face parte din configurația astrală, iar Saturn din casa relațiilor trimite un aspect armonios către Lună, semn că evenimentul astral ar putea să clarifice o situație în planul relațiilor.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează în sectorul intereselor financiare, unde se află și Jupiter, marele benefic. Pot să apară încheieri de etapă, finalizarea unor demersuri privind intrarea în posesia unor sume de bani. Pentru că Luna guvernează casa carierei și formează un aspect de susținere cu Saturn din casa muncii, nativii ar putea să obțină o promovare, care să vină cu mărirea veniturilor sau Balanțele primesc o ofertă mai bună. De asemenea, nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente neprevăzute.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează în sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Pot avea loc încheieri de etape, surprize neașteptate, dar și evenimente, care să aducă bucurie și fericire în planul relațiilor. Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect de susținere cu Luna, așa că seniorul karmei aduce stabilitate într-o relație sentimentală.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe sectorul muncii și sănătății și anunță finalizarea unor proiecte, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul nativilor, și poate aduce protecție și oportunități, chiar dacă apar evenimente neașteptate sau răsturnări de situație, care indică schimbări majore.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Pot să apară evenimente neașteptate și situații neprevăzute. Cei singuri ar putea să-ți cunoască jumătatea într-o conjunctură care ține de studii, un curs, o călătorie. Nu sunt excluse și încheieri de etape sau trecerea la un alt nivel al relației sau a unei povești de iubire.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe casa vieții de familie, spațiului de locuit, rădăcinilor și universului emoțional. Pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate în relațiile de familie, privind administrarea unui patrimoniu. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, care aduce surprize plăcute, oportunități de rezolvare a unui context familial/locativ.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează pe casa comunicării, gândirii, învățării, studiului personal și pot să apară vești sau informații surpriză, care să determine evenimente neașteptate și răsturnări de situație privind relațiile sau un parteneriat profesional. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul nativilor, care ajută la îmbunătățirea cunoștințelor și perfecționarea profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni