• PRO TV
  • Teoria conspirației. Un general rus pretinde că Putin ar fi murit acum trei zile și trupul acestuia ar fi fost ”congelat”

Teoria conspirației. Un general rus pretinde că Putin ar fi murit acum trei zile și trupul acestuia ar fi fost ”congelat”

Teoria conspirației. Un general rus pretinde că Putin ar fi murit acum trei zile și trupul acestuia ar fi fost ”congelat”

Un canal de Telegram susține că Vladimir Putin ar fi murit marți și că trupul său este depus acum într-un congelator.

Gallery

General SVR scrie că președintele Rusiei a murit marți seara, în jurul orei 20.42, ora Moscovei, conform publicației britanice The Mirror. Canalul Telegram mai spune că trupul neînsuflețit a fost pus într-un congelator. Mai mult, medicii care au avut grijă de Putin au fost obligați să rămână în palatul Valdai, agenții încuindu-i pe aceștia în mai multe camere.

Canalul merge mai departe cu teoria conspirației și pretinde că seniorii din anturajul lui Putin îi pregătesc dublura pentru a prelua rolul de președinte. În replică, Kremlin a descalificat zvonurile, numindu-le ”absurde”.

General SVR dă și alte amănunte. Astfel, conform acestui canal, Dmitry Kochnev (59 de ani), directorul Serviciului Federal de Securitarte, a lansat o operațiune pentru a masca moartea dictatorului. ”La aproximativ 20.00 ora Moscovei, medicii aflați la datorie au chemat o echipă adițională de medici care timp de 15 minute la-u resuscitat pe președinte”.

”La acel moment, starea lui Putin era critică. La 20.42, medicii au oprit resuscitarea și au pronunțat decesul. După aceea, au informat ofițerii de securitatea aflați la ușă. Din ordinul lui Dmitry Kochnev, camera din palatul prezidențial a fost blocată”.

Canalul Telegram pretinde de luni întregi că Putin este bolnav și că a fost înlocuit de actori - antrenați de forțele de securitate - care au suferit operații estetice pentru a arăta ca președintele.
Conform dailymail, Kremlinul a publicat o dezmințire extraordinară față de ”minciunile” conform cărora Vladimir Putin (71 de ani) ar fi ”murit în palatul său luxos din pădure”.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a declarat pentru media de stat RIA Novosti că raportul este ”o informație absurdă”. Cu câteva zile înainte, acesta a negat faptul că Putin a suferit un atac de cord și a subliniat că veștile conform cărora președintele ar folosi o sosie sunt false.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni