• PRO TV
  • Are sau nu iubită Oleg Spînu? Concurentul de la Românii au talent povestește despre o nouă etapă din viața sa

Are sau nu iubită Oleg Spînu? Concurentul de la Românii au talent povestește despre o nouă etapă din viața sa

Are sau nu iubită Oleg Spînu? Concurentul de la Românii au talent povestește despre o nouă etapă din viața sa

Oleg Spînu a vorbit recent despre activitatea sa în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la PRO TV Chișinău. Cântărețul în vârstă de 16 ani, care a cucerit publicul și juriul la Românii au talent, este mândru că învață la Colegiul de muzică Ștefan Neaga, alături de mulți copii talentați.

„Sunt foarte mulți colegi care cântă, au evenimente, au foarte multe concerte.Acolo toți suntem într-un domeniu și este vibe-ul acela”, a explicat adolescentul. Pe lângă muzică, Oleg are ore de chimie, matematică, limba română. „Dar am înțeles că deja din anul 2 nu o să mai fie matematica. Nu îmi place, dar trebuie de învățat”, a precizat el. 

Cu aproximativ șase luni în urmă, Oleg Spînu a participat la „Românii au talent”, unde s-a clasat pe locul 3, în finală. Întrebat cât de mult i s-a schimbat viața după acest concurs, puștiul a răspuns: „Foarte multe mesaje, foarte multe emisiuni, urmăritori mai mulți. Mă cunoaște lumea pe stradă și în Moldova, și în România. E ceva de mândrie pentru mine și familia mea, dar și pentru cei care țin pumnii pentru mine. Sunt mândru că am ajuns un nume. Foarte mult s-a schimbat viața mea, am prins experiență”, scrie perfecte.md

Gallery

​În luna septembrie, Oleg a avut ocazia să cânte cu Andra și Frații Advahov la concertul Tradițional 2. Amintindu-și de repetițiile pe care le-au avut împreună, el a ținut să menționeze că „Andra este o femeie foarte omenoasă, cu suflet mare. Ne umple de energie”. 

Prezentatoarea Anișoara Loghin a fost curioasă să afle dacă, la 16 ani, Oleg Spînu are o iubită.
„Nu!”, a răspuns el și a adăugat: „Nu știu, poate pe parcurs când o să fiu mai mare. Acum mă concentrez pe studii, vreau să termin colegiul”.

Oleg Spînu este un băiat de gașcă, se înțelege foarte bine cu colegii și se bucură de colaborările muzicale pe care le are cu alți tineri. Videoclipul piesei „E ziua ta”, unde filmează cu mai mulți copii se bucură de succes. Piesa lansată recent are aproape 500.000 de vizualizări. 

Sursă foto: Instagram/ Oleg Spînu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni