• PRO TV
  • Irinel Columbeanu era încuiat în dormitor de fosta iubită, atunci când ea avea „vizitatori”:„A sforăit, s-a speriat omul”

Irinel Columbeanu era încuiat în dormitor de fosta iubită, atunci când ea avea „vizitatori”:„A sforăit, s-a speriat omul”

Irinel Columbeanu era încuiat în dormitor de fosta iubită, atunci când ea avea „vizitatori”:„A sforăit, s-a speriat omul”

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, Daiana Estera Duțu, cea care i-a întins o mână de ajutor la necaz, are foarte multe povești amuzante cu fostul milionar, una dintre ele este de-a dreptul fabuloasă.

Gallery


Daiana, dominatoarea de bărbați, a povestit cum îl încuia pe Columbeanu în dormitor, atunci când avea „pretendenți”

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a povestit peripețiile prin care a trecut alături de fostul afacerist, în urma cu doi ani, prin prisma meseriei sale de „curtezană”.

Se pare că Daiana i-a fost alături lui Irinel încă din perioada în care a rămas falit și i-a întins o mână de ajutor chiar și acum când fostul milionar a ajuns să locuiască la azil.

Daiana a povestit cum îl încuia pe Irinel Columbeanu în dormitor, atunci când avea clienți. Aceasta a povestit și o întâmplare extrem de amuzantă de care au avut parte.

”Îl încuiam în dormitor, dacă se întâmpla să am solicitări de la sclavi în timpul unei vizite de-ale lui Irinel, nu eram dispusă să pierd bani, banii nu se refuză niciodată! Într-o seară am stat mai mult cu un client, iar Irinel a adormit și a început să sforăie atât de tare încât clientul s-a speriat! M-a întrebat cine mai este cu noi în casă, a crezut că am pește, dar l-am asigurat că se aude de la vecini și am dat muzica mai tare, ha, ha!”, a povestit episodul Daiana.

”El venea frecvent la mine, am fost unica femeie care i-a rămas alături, după ce a pierdut tot: îi spălam rufele, că el nu știa să pornească mașina de spălat, dacă a avut slugi toată viața, îi mai ordonam prin casă, îi găteam și îl plimbam cu mașina. Îl ajutam și eu cu ce puteam, de dragul vremurilor bune!”, a completat fosta iubită a lui Iri.

Daiana era dispusă să-l primească pe Irinel Columbeanu să locuiască la ea:

”Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcam și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie. Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști.

Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă, știi că voiam să fii asistentul meu la dominări. Promit că o să am grijă de tine ca un medic sexolog. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, i-a transmis Daiana lui Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni