• PRO TV
  • Tzancă Uraganu și Costel Biju au cântat în biserică, la înmormântarea unui tânăr. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare

Tzancă Uraganu și Costel Biju au cântat în biserică, la înmormântarea unui tânăr. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare

Tzancă Uraganu și Costel Biju au cântat în biserică, la înmormântarea unui tânăr. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva zile, Florin, cunoscut de prieteni sub porecla „Ponko” s-a stins din viață, după ce a luptat mult timp cu o boală extrem de grea - cancer la ficat. Familia și apropiații acestuia au trecut prin momente extrem de dificile și și-au dorit să îl conducă pe ultimul drum în stil mare.

Gallery

​Florin avea 26 de ani și era tatăl unei fetițe absolut superbe, Raisa. Deși era un bărbat puternic, care practica sporturi și era adorat de oamenii din jurul lui, sfârșitul a venit mult prea devreme. Tânărul s-a stins din viață pe data de 23 octombrie, iar ieri a fost condus pe ultimul drum. 

Apropiații lui „Ponko”, așa cum îl cunoștea lumea, au decis să îi facă o ceremonie de înmormântare în stil mare și, din acest motiv, Tzancă Uraganu și Costel Biju au fost prezenți. Cei doi maneliști au cântat în biserică și au primit dedicații de la rudele lui Florin. 

Mulți dintre cei prezenți la înmormântare au filmat ultimele momente alături de „Ponko” și le-au distribuit pe Tik-Tok.

@armando_rdv #ponko #tzancauraganu #dumnezeusateierte ♬ sunet original - Armando RDV

Oamenii au reacționat dur, după ce au văzut imaginile

În secțiunea de comentarii, au existat două tipologii de persoane: cei care au transmis condoleanțe familiei greu încercate și cei care i-au criticat pe cei doi maneliști, pentru că au cântat în biserică:

''În biserică? / Nu cred că s-a cântat în biserică. / Când preotul pleacă la sat, Tzancă cântă în altar. / Nici bisericile nu mai sunt ce au fost. / Dedicații, manele? Vorba cântecului: ''Cum se poate așa ceva? / În Biserica ortodoxă așa ceva?'', sunt o parte din comentariile negative lăsate pe Tik-Tok.

Sursă foto: Captură ecran/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni