• PRO TV
  • A plouat cu bani! Kazma, un influencer din Cehia, a aruncat din elicopter un milion de dolari, iar oamenii s-au grăbit să prindă cât mai multe bancnote

A plouat cu bani! Kazma, un influencer din Cehia, a aruncat din elicopter un milion de dolari, iar oamenii s-au grăbit să prindă cât mai multe bancnote

A plouat cu bani! Kazma, un influencer din Cehia, a aruncat din elicopter un milion de dolari, iar oamenii s-au grăbit să prindă cât mai multe bancnote

Kamil Bartoshek, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul Kazma, a organizat un eveniment în care, practic, a plouat cu bani. Tânărul urmărit de peste 900.000 de persoane pe rețelele de socializare, a aruncat din elicopter 1 milion de dolari, iar fanii s-au grăbit să strângă cât mai multe bancnote.

Gallery

​Zilele trecute, un videoclip distribuit atât pe Instagram, cât și pe TikTok, a stârnit curiozitatea oamenilor. În imaginile care s-au viralizat rapid se putea observa o ploaie de bani și extrem de mulți oameni care încercau să prindă cât mai multe bancnote. 

Kamil Bartoshek, alias Kazma, este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de origine cehă. Tânărul care are o carieră impresionantă în online, TV și producție, a decis să îi provoace pe urmăritorii lui la un concurs care să le aducă venituri uriașe. 

Inițial, acesta a pus la bătaie 1 milion de dolari în cadrul serialului său „One Man Show”. Acesta a plasat suma într-un seif, al cărui cifru trebuia să fie ghicit de oameni. Cum nimeni nu a reușit să scoată banii, Kazma a luat o nouă hotărâre: să organizeze o ploaie cu bani.

Astfel, pe un câmp, lângă Lysá nad Labem, regiunea Boemia Centrală, Kazma le-a dat întâlnire celor 100.000 de persoane înregistrate pe site-ul lui. După ce oamenii s-au strâns, a aruncat din elicopter banii, iar spectacolul a fost unul de-a dreptul uimitor:

Am trimis un e-mail la 100.000 de persoane care s-au înregistrat pe site-ul nostru. E-mailul a fost trimis la ora 6.00. În el scria despre locul unde vom arunca banii din elicopter. Sarcina a fost de a sparge un cod pentru a descifra locația”, a spus Kazma.

În imaginile care s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare se puteau observa mii de oameni care alergau după bancnote. Unii dintre ei chiar au venit cu umbrele, pentru a reuși să strângă cât mai mulți dolari:
„Plouă cu bani!”, se aude în videoclip.
Sursă foto: Captură ecra/TikTok, Kazma Kazmitch/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni