• PRO TV
  • Leo de la Strehaia și sora lui, Olga, l-au vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Cei doi i-au oferit fostului milionar 10.000 de lei

Leo de la Strehaia și sora lui, Olga, l-au vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Cei doi i-au oferit fostului milionar 10.000 de lei

Leo de la Strehaia și sora lui, Olga, l-au vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Cei doi i-au oferit fostului milionar 10.000 de lei

În ultima perioadă, Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia, a afirmat că este îndrăgostită de Irinel Columbeanu și că își dorește să înceapă o nouă viață alături de el. Acum, aceasta și-a luat inima în dinți și a mers la azil să își viziteze posibilul viitor partener de viață.

Gallery

​Irinel Columbeanu se află în centrul atenției în această perioadă, după ce a anunțat că s-a mutat la azilul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui a fost cazat. Oamenii care îl admiră au avut un șoc atunci când au aflat de această schimbare din viața fostului milionar, mai ales că de-a lungul vieții a fost constant înconjurat de femei și prieteni. 

CITEȘTE ȘI: 

Fost fotbalist trans, inclus în top 100 cele mai sexy femei, alături de Margot Robbie! 

Acum însă, se pare că Irinel Columbeanu a ajuns neajutorat și doar patronul azilului din Ghermănești, Ion Cassian, îi mai oferă speranță, ținându-l în căminul pentru bătrâni și fără bani. Totuși, acesta a menționat că nu poate accepta acest lucru mereu, ci doar pentru câteva luni, până când se hotărăște cineva să îl ajute financiar pe fostul Monicăi Gabor.

După ce a anunțat că locuiește la azil, Irinel Columbeanu a avut parte de multe solicitări din partea doamnelor. Se pare că multe femei își doresc să îl ajute, însă cea mai vocală a fost, de departe, Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia. Femeia a spus în nenumărate rânduri că este fana domnului Columbeanu și că își dorește să formeze un cuplu cu el, să îl îngrijească și să îl întrețină financiar.

Gallery

​Leo de la Strehaia și Olga Originala, vizită surpriză pentru Irinel Columbeanu

Recent, Leo de la Strehaia și Olga Originala și-au îndeplinit promisiunea din mediul online și l-au vizitat pe Irinel Columbeanu la azil. Cei doi nu au venit cu mâna goală, ci cu mai multe coșuri cu alimente și băutură. Mai mult decât atât, Leo a decis să îi facă și un cadou fostului milionar și i-a oferit 10.000 de lei.

„Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane (n.r. 10.000 de lei), plus ce i-a adus Olga să îl ajutăm. Suntem aici să îl ajutăm”, a spus Leo de la Strehaia, într-un videoclip postat pe TikTok.

@denistosea Leo la Azil la Columbeanu #fypシ #comedia #foryoupage #foryou #foryourpage #fy #fypシ゚viral #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #funny #funnyvideos #viral #denistosea #viralvideo #duet #trending #greenscreen #5pasidebine #trend #fyp @Denis(secundar) @Danutza88 ♬ sunet original - Denis

Pe YouTube, Leo de la Strehaia a distribuit videoclipul integral, denumit: Azi am plecat cu Șatra la Columbeanu S-o măritam pe Olga!”

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Captură ecran, Leo de la Strehaia/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni