• PRO TV
  • Irinel Columbeanu are poprire pe pensie. Suma infimă cu care fostul milionar rămâne, după ce banca își recuperează, lunar, din pierderi

Irinel Columbeanu are poprire pe pensie. Suma infimă cu care fostul milionar rămâne, după ce banca își recuperează, lunar, din pierderi

Irinel Columbeanu are poprire pe pensie. Suma infimă cu care fostul milionar rămâne, după ce banca își recuperează, lunar, din pierderi
Sursa: Captură video YouTube

Irinel Columbeanu are poprire pe pensie, iar suma cu care rămâne este mult mai mică decât cea de care ar avea nevoie, pentru a putea să plătească azilul în care stă. Tocmai din acest motiv, Serghei Mizil și câțiva prieteni au făcut chetă, pentru a scuti o parte din cheltuieli.

Gallery

​Irinel Columbeanu o duce din ce în ce mai rău cu banii, având, în prezent, poprire pe pensie. Acesta a ajuns să nu se poată întreține din pensia pe care o are, după ce, ani de zile, cheltuia sutele de euro cât ar bate din palme.

Irinel Columbeanu are poprire pe pensie

Irinel Columbeanu pare să nu își mai poată reveni din cauza problemelor financiare pe care le are, iar acest lucru reiese în urma ultimei conversații publice pe care acesta a purtat-o cu unii dintre prietenii săi.

În timpul unui live cu Serghei Mizil, dar și alte câteva persoane apropiate, Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații dureroase despre starea financiară actuală. Acesta nu doar că nu se poate întreține din pensia pe care o are, dar la el ajunge o sumă și mai mică, după ce banca își oprește partea ei.

Zilele trecute, Serghei Mizil și Cassian, proprietarul azilului în care se află Columbeanu, au organizat, pe TikTok, o strângere de fonduri, pentru ca acesta să aibă banii necesari plătirii cheltuielilor azilului. Ajutorul nu a întârziat să apară, oamenii fiind impresionați de problemele pe care le are fostul om de afaceri.

Ce pensie are Irinel Columbeanu

După decăderea financiară răsunătoare de care a avut parte, Irinel Columbeanu primește o pensie de 1.976 de lei pe lună, doar că banca i-a pus poprire în valoare de 600 de lei și rămâne, așadar, cu 1.376 de lei.

Cassian a mărturisit că o cameră dublă în azilul pe care îl are costă 8.000 de lei, iar cine stă singur trebuie să plătească suma întreagă și nu doar jumătate, cum se întâmplă în cazul în care acolo se află doi locatari. Mai mult decât atât, pe lângă chiria pe care trebuie să o plătească în fiecare lună, Irinel Columbeanu are nevoie și de pastile, deoarece a suferit 2 AVC-uri si trebuie să urmeze un anume tratament.

În cadrul aceluiași live, Columbeanu a mărturisit că nu a primit niciun ajutor din partea Monicăi Gabor, așa cum s-a spus în ultima vreme. Multe persoane au criticat-o dur pe aceasta, deoarece nu i-a sărit în ajutorul tatălui fiicei sale.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni