• PRO TV
  • Păpușa ”bântuită” care și-a băgat în sperieți proprietara. Ce face aceasta când e singură, în timpul nopții

Păpușa ”bântuită” care și-a băgat în sperieți proprietara. Ce face aceasta când e singură, în timpul nopții

Păpușa ”bântuită” care și-a băgat în sperieți proprietara. Ce face aceasta când e singură, în timpul nopții

Yvonne Hyde este convinsă că este bântuită și are parte de tot felul de activități paranormale de când a adus acasă o păpușă blestemată.

Yvonne, care lucrează pentru compania The Scottish Ghost și organizează investigații paranormale prin țară, a adus păpușa acasă și a pus-o într-o cameră nelocuită. La scurt timp, aceasta spune că din cameră au început să se audă bocăneli, sunete de pași, iar obiectele sunt mutate de la locul lor fără explicație.

”Unul dintre prietenii mei mi-a adus păpușa din vacanță de unde a fost el, în nordul Angliei. A cumpărat-o de la un magazin de antichități.
Multe dintre păpușile pe care le am nu mă deranjează, dar în noaptea aceea, m-a făcut să mă simt foarte nelalocul meu.
David, care lucrează ca medium, o urăște pur și simplu. Am adus-o acasă și David mi-a spus că ar trebui să o țin în garaj. Am adus-o însă în casă și am pus-o într-o cameră goală”.

Câteva zile mai târziu, familia a început să fie martoră la diverse activități paranromale, ba chiar și câinele din casă s-a arătat afectat de prezența obiectului care se presupune că e neînsuflețit.

”Dintr-odată, câinelui meu cocker spaniel a început să-i displacă faptul că păpușa e în cameră. Lătra și tremura în fața ușei. Când vorbeam cu alți oameni despre ea, o făcea în șoaptă, de parcă mi-ar fi fost frică să nu mă audă.
În fiecare dimineață, găseam obiectele din casă mutate de la locul lor. Am început să am probleme cu electricitatea. Luminile se aprindeau și se stingeau când voiau ele în casă”.

După câteva nopți de activitate inexplicabilă și după ce a văzut că păpușa clipește singură, Yvonne i-a dat-o prietenului ei, David, care a luat-o la el acasă și a așezat-o pe pian.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni