• PRO TV
  • Dani Mocanu a scăpat de arestul la domiciliu, după un an de zile. Artistul de manele a primit o nouă pedeapsă

Dani Mocanu a scăpat de arestul la domiciliu, după un an de zile. Artistul de manele a primit o nouă pedeapsă

Dani Mocanu a scăpat de arestul la domiciliu, după un an de zile. Artistul de manele a primit o nouă pedeapsă

Dani Mocanu este în culmea fericirii, după ce procurorii au decis să îi înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu o pedeapsă mai ușoară, anume, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Gallery

​Dani Mocanu este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România. Acesta are o carieră de invidiat, însă acest lucru nu îl ține departe de problemele cu legea. Cântărețul a ajuns în arest la domiciliu în luna august a anului 2022, după ce a bătut cu bestialitate un bărbat într-o benzinărie.

La un an distanță, Dani Mocanu este din nou un om liber. Autoritățile au decis că este momentul ca pedeapsa lui să fie înlocuită cu măsura controlului judiciar. Practic, de acum înainte își poate continua viața după bunul plac, cu anumite limitări: nu are voie să ia legătura cu persoana vătămată sau cu familia acesteia, nu are voie să depăşească limita teritorială a oraşului și nu îi este permis să comunice cu inculpații din dosar, direct sau indirect, pe nicio cale.

"Solutia pe scurt: 1. În baza art.242 alin.2 C.pr.pen., combinat cu art.208 C.pr.pen., art.214 C.pr.pen. şi art.215 ind.1 alin.7 C.pr.pen. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul MOCANU DANIEL, prin Încheierea nr. ******, pronunţată în dosarul nr. 4112/109/2022, de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeş, rămasă definitivă prin încheiere penală nr. 89/C/CC/DL din data de 01.09.2022 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti, cu măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În baza art.215 al.1 C.pr.pen., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. În baza art.215 alin.2 C.pr,pen., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a oraşului ...; b) să nu se apropie de persoanele vătămate ****, **** sau de membrii familiilor acestora, de inculpaţii.", se arată în decizia instanței.

Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea și în trecut

Dani Mocanu nu este la prima abatere de la regulile societății. În anul 2017, acesta a fost pus sub acuzare și cercetat pentru organizare de grup infracțional, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane.

Apoi, în 2020, din cauza unei melodii postate pe canalul său de YouTube, manelistul a fost cercetat pentru incitare la ură și discriminare, urmând ca tot în acel an să fie vizat de polițiști din cauza faptului că, într-un videoclip de pe pagina lui, a apărut un leu.

Sursă foto: Dani Mocanu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni