• PRO TV
  • Un bărbat care a câștigat la Loto 22 milioane $, decizie șocantă! Ce a făcut cu banii și de ce nu le-a spus nimic copiilor!

Un bărbat care a câștigat la Loto 22 milioane $, decizie șocantă! Ce a făcut cu banii și de ce nu le-a spus nimic copiilor!

Un bărbat care a câștigat la Loto 22 milioane $, decizie șocantă! Ce a făcut cu banii și de ce nu le-a spus nimic copiilor!

Un câștigător la Lota, care a sunat pentru sfat financiar la o emisiune radio, a dezvăluit de ce el și soția lui au hotărât să nu spună nimănui că au câștigat marele premiu la Loto, în valoare de 22 milioane de dolari.

Interlocutorul anonim de la Nashville's The Ramsey Show, care s-a recomandat drept John și a zis că mai are puțin și face 50 de ani, a mărturisit că acum aproximativ doi ani a câștigat la loterie. Cu excepția soției și a unui frate, nu a spus nimănui.

Explicația sa: după ce a câștigat s-a documentat puțin și a descoperit că ”unul din cinci oameni își pierd câștigul la loterie sau dau faliment în cel mult 10 ani”.

”Soția mea și cu mine am luat decizia să ținem totul secret”, a spus John. ”Toți câștigătorii spun același lucru: dacă spui multor oameni, vor veni la tine la ușă să-ți ceară bani și să le plătești totul”, și-a amintit el din greșelile altor câștigători.

”Nu le-am spus nici măcar celor doi copii ai noștri adolescenți”.

”Știu că pare ciudat, dar nu vrem să crească și să devină chelneri, așteptând ca noi să murim ca să pună mâna pe bani. Ne dorim ca ei să afle ce vor de la viață și să și facă demersuri în acest sens.
După aceea, le vom spune. Nu o să ținem secretul pentru totdeauna”.

Acesta a spus că, la scurt timp după ce a câștigat la loterie, coincidența a făcut ca unchiul soției să moară și să-i lase ei moștenirea. Acest lucru le-a permis să ajute oamenii, pretinzând că banii provin de la unchiul decedat.

Bărbatul a spus că nu s-au mutat în altă casă, pentru că le place unde locuiesc acum. Are deja două mașini. În plus, nici măcar nu a demisionat, pentru ”îmi place oarecum slujba mea”.
Când a fost întrebat care a fost cea mai mare cheltuială, John a mărturisit: ”niște mobilă pentru grădină. Nu sunt un tip ostentativ”.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni