• PRO TV
  • Gestul înduioșător pe care Romanița Iovan l-a făcut pentru Irinel Columbeanu, atunci când a rămas fără bani: „Romanița m-a ajutat să…”

Gestul înduioșător pe care Romanița Iovan l-a făcut pentru Irinel Columbeanu, atunci când a rămas fără bani: „Romanița m-a ajutat să…”

Gestul înduioșător pe care Romanița Iovan l-a făcut pentru Irinel Columbeanu, atunci când a rămas fără bani: „Romanița m-a ajutat să…”
Sursa: Captură video YouTube

Înainte de a locui la azil, Irinel Columbeanu a primit un ajutor important din partea fostei sale iubite, Romanița Iovan. Fostul milionar a întâmpinat probleme financiare și în urmă cu ceva timp.

Gallery

​Romanița Iovan nu a stat prea mult pe gânduri și i-a sărit imediat în ajutor lui Irinel Columbeanu, atunci când acesta a întâmpinat dificultăți financiare. Recent, fostul milionar a vorbit deschis despre ceea fiuce s-a întâmplat.

Romanița Iovan i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu

După ce a rămas fără bani, o perioadă, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se muta într-un apartament, într-un complex rezidențial de la marginea Capitalei. O perioadă, chiria a fost peste ceea ce el și-a permis, motiv pentru care, a avut nevoie de ajutor.

În cadrul unui live de pe TikTok, Irinel Columbeanu a recunoscut că, în urmă cu ceva timp, Romanița Iovan i-a plătit chiria la ultimul apartament în care a stat. „Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament pe care l-am avut într-un complex rezidențial”, a mărturisit acesta.

Cu toate acestea, conform spuselor acestuia, acela a fost ultimul ajutor pe care Romanița i l-a oferit, iar Monica Gabor, fosta lui soție, nu l-a ajutat cu nimic.

Romanița Iovan a recunoscut ajutorul pe care i l-a oferit lui Columbeanu

În cadrul unei emisiuni televizate, Romanița Iovan a recunoscut că l-a ajutat pe fostul ei iubit, însă a evitat să ofere prea multe detalii despre acest moment. Cu toate acestea, a precizat că, îi va fi mereu alături acestuia, deoarece, în acest moment, își permite.

Femeia de afaceri a mărturisit că, deși s-au despărțit, au rămas prieteni, iar acest lucru se întâmplă de mai bine de trei decenii. Mai mult decât atât, Columbeanu nu îi este un prieten oarecare, ci unul „foarte bun”.

„Lucrurile acestea cred că, mai bine, rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou, ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar, din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mai precizat Romanița Iovan.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni