• PRO TV
  • În ce ar investi Irinel Columbeanu 100.0000 de euro dacă i-ar avea: „O chestie în care investesc toți acuma”

În ce ar investi Irinel Columbeanu 100.0000 de euro dacă i-ar avea: „O chestie în care investesc toți acuma”

În ce ar investi Irinel Columbeanu 100.0000 de euro dacă i-ar avea: „O chestie în care investesc toți acuma”

La începutul anilor 2000, Irinel Columbeanu era milionar în euro și își permitea cele mai exclusiviste petreceri, bunuri și răsfățuri. Acum e singur, trăiește la azil și se bucură de atenția unui număr restrâns de oameni. Fostul om de afaceri a dezvăluit ce ar face dacă ar mai avea 100.000 de euro.

Irinel Columbeanu a fost chestionat în fel și chip de Serghei Mizil și câțiva apropiați, care au încropit un soi de podcast în curtea azilului unde se află internat. Fostul soț al Monicăi Gabor a răspuns la multe curiozități ale internauților, printre care și una legată de bunurile de lux pe care acesta le deținea în perioada sa de glorie.

Gallery

Internauții au aflat cu stupoare unde a ajuns Rolls-Royce-ul lui Irinel Columbeanu, cumpărat cu 600.000 de euro în urmă cu aproape 20 de ani, dar și ce s-a întâmplat cu celelalte lucruri de valoare ale fostului afacerist.

Rămas fără bani, Irinel Columbeanu a pierdut-o pe Monica Gabor, care și-a făcut bagajele când n-a mai avut acces la acel stil de viață luxos.

Ce ar face Irinel Columbeanu cu 100.000 de euro

Întrebat ce ar face dacă ar avea 100.000 de euro la dispoziție, Irinel Columbeanu a răspuns că i-ar investi într-o afacere care azi este pe val. Nu, nu criptomonede, pe care le consideră o mare păcăleală:

E o chestie pe care o face guvernul, în care investesc toți acuma. Ceva cu distribuția de energie electrică”, a spus Columbeanu, fără să-i lămurească pe deplin pe cei care l-au intervievat. Internauții au sesizat că fostul afacerist nu a menționat că și-ar cumpăra o casă cu acei bani, mai ales că acum trăiește la azil.

Spiritul de investitor nu va muri nicodată din el, cât timp va fi pe pământ acest om”, a apreciat cineva pe TikTok.

Ce îți mai trebuie nene investit la anii ăștia? Cu banii ce-i aveai trăiai liniștit în lux fără să vrei mai mult”, a comentat altcineva.

@paparazzi_tiktok0fficial ##fyp #romaniaviral #irinelcolumbeanu #foryou ♬ original sound - Paparazzi_tiktok0fficial

Fotografii: Agerpres/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni