• PRO TV
  • Unde a ajuns Rolls-Royce-ul lui Irinel Columbeanu, pe care afaceristul îl cumpărase cu 600.000 €

Unde a ajuns Rolls-Royce-ul lui Irinel Columbeanu, pe care afaceristul îl cumpărase cu 600.000 €

Unde a ajuns Rolls-Royce-ul lui Irinel Columbeanu, pe care afaceristul îl cumpărase cu 600.000 €
Sursa: Agerpres

Irinel Columbeanu și-a risipit averea într-un timp scurt, după ce la începutul anilor 2000 îi făcea toate poftele partenerei sale, Monica Gabor. Poate de aceea, spun mulți acum, omul de afaceri nu mai are nimic. Afeceristul a dezvăluit cum a pierdut Rolls-Royce-ul de 600.000 € pe care îl conducea atunci.

Gallery

În cadrul podcastului moderat de Serghei Mizil, chiar în curtea azilului în care trăiește acum Irinel Columbeanu, omul de afaceri a dat detalii interesante despre viața sa privată. Fostul milionar a răspuns unui număr impresionant de întrebări venite din partea internauților de pe TikTok și a surprins pe toată lumea cu luciditatea sa.

Una dintre curiozitățile internauților a fost dacă Irinel Columbeanu mai are bunuri materiale care ar putea fi vândute, pentru a-i asigura un trai decent. Atunci, Serghei Mizil a întrebat de automobilul de lux pe care acesta îl deținea la începutului anilor 2000 - un Rolls Royce. Răspunsul lui Columbeanu i-a mâhnit pe toți cei de față.

S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garatat cu mașina, respectiv cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să... când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu.

@paparazzi_tiktok0fficial #pentrutine #romaniaviral #goviral ♬ original sound - Paparazzi_tiktok0fficial

Omul de afaceri a mai declarat că și-a vândut și alte bunuri de valoare pentru a face rost de bani. Printre acestea se numără o colecție de ceasuri și una de genți de lux.

Dumitru Dragomir și Anamaria Prodan sunt de părere că singurul vinovat de situația financiară în care se află omul de afaceri este chiar el. „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus impresara de fotbal.

Fotografii: Agerpres/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni