• PRO TV
  • Câți bani costă hârtia igienică pe care și-a cumpărat-o Dorian Popa. Suma exorbitantă pe care acesta a scos-o din buzunar

Câți bani costă hârtia igienică pe care și-a cumpărat-o Dorian Popa. Suma exorbitantă pe care acesta a scos-o din buzunar

Câți bani costă hârtia igienică pe care și-a cumpărat-o Dorian Popa. Suma exorbitantă pe care acesta a scos-o din buzunar

Dorian Popa învârte banii cu lopata, iar acest lucru se poate observa cu ușurință datorită casei și mașinilor scumpe pe care le are. Cu toate acestea, influencer-ul a decis să facă o aroganță și să cumpere hârtie igienică neagră, pentru a se potrivi mai bine în baia locuinței sale.

Gallery

​Dorian Popa nu se uită la bani atunci când vine vorba de ce își dorește și, recent, a făcut o achiziție cel puțin interesantă. Artistul a renunțat la hârtia igienică pe care toată lumea o știe și a trecut la nivelul următor, asemenea vedetelor de peste ocean.

Dorian Pop a cumpărat hârtie igienică neagră

Hârtia igienică neagră a făcut furori în mediul online, dar, deși multora le-a plăcut, puțini sunt cei care și-o permit. Ei bine, pentru Dorian Popa prețul nu este o problemă, așa că, a băgat mâna în buzunar și a cumpărat-o.

Pe un site de vânzare-cumpărare din România, hârtia igienică neagră are un preț exorbitant. Patru role costă aproximativ 5.000 de euro și vin într-o cutie de lux. Vânzătorul susține că hârtia este în ediție limitată, fiind un produs autentic.

Dorian Popa a dezvăluit secretul care îi aduce mulți bani

Deși este cunoscut datorită rolului din serialul „Pariu cu Viața”, dar și datorită vlogg-urilor pe care le face, Dorian Popa și-a lărgit sfera antreprenorială. Pe lângă concertele pe care le susține, acesta a intrat în construcții, iar banii pe care îi face nu sunt deloc puțini.

De multe ori, Dorian Popa este criticat pentru stilul de viață luxos pe care îl are, dar acesta preferă să nu bage în seamă gurile rele și să își vadă, în continuare, de treabă. Pe contul lui de TikTok, acesta a dezvăluit ce îl ajută să se bucure de tot ceea ce are în prezent.

„Muncă, tată, credință în Dumnezeu și bunătate. Matei 5:5: Ferice de cei buni, căci ei vor moșteni pământul”, a fost mesajul postat de Dorian Popa.

Recent, Paula Seling a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia, după ce fiica ei adoptivă a făcut cunoștință cu el, fiind o dorință pe care o avea de multă vreme. Artista a povestit că a avut foarte mult bun-simț și i-a oferit sfaturi prețioase tinerei.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni