• PRO TV
  • Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, din ce în ce mai îngrijorătoare: „Mergea într-o demență”. Unul dintre prietenii acestuia l-a dat de gol

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, din ce în ce mai îngrijorătoare: „Mergea într-o demență”. Unul dintre prietenii acestuia l-a dat de gol

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, din ce în ce mai îngrijorătoare: „Mergea într-o demență”. Unul dintre prietenii acestuia l-a dat de gol

Irinel Columbeanu nu o duce deloc bine de ceva timp, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Recent, Zoltan Nagy, unul dintre prietenii fostului milionar de la Izvorani, a făcut câteva afirmații îngrijorătoare despre cum se simte acesta.

Gallery

​Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu a început să fie din ce în ce mai precară, motiv pentru care, a decis să locuiască într-un azil. Chiar și așa, problema nu este rezolvată, deoarece pensia pe care o are nu este suficientă, pentru a putea să acopere costurile.

Irinel Columbeanu are probleme de sănătate serioase

Zoltan Nagy a mers în vizită la azilul în care stă Irinel Columbeanu și a făcut unele declarații deloc îmbucurătoare despre ce se întâmplă cu fostul afacerist. Acesta susține că, de ceva timp, Irinel Columbeanu se simțea din ce în ce mai rău, dar mai nimeni nu i-a fost alături la acea vreme.

„Eu l-am văzut. Cu trecerea timpului, s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență. Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia..Uită!”, a povestit Zoltan, conform Click.

Mai mult decât atât, Zoltan a mărturisit că nu va mai dura mult până când Irinel va fi dat afară din azil, deoarece nu își permite să plătească toate cheltuielile necesare, iar patronul azilului a spus că nu îl va putea ține gratuit mai mult de două luni.

Irinuca i-a trimis bani lui Irinel Columbeanu

Irinuca, fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor, a fost impresionată de situația în care tatăl ei se află, motiv pentru care, a decis să îl ajute așa cum poate ea. Prin urmare, adolescenta i-a trimis 200 de dolari, bani pe care să îi folosească pentru ce are el nevoie.

Cu toate acestea, după mai multe zvonuri conform cărora Mr. Pink i-ar fi propus să îl ducă la un azil, în America, Irinel Columbeanu a reacționat și a negat vehement acest lucru. Mai mult decât atât, nici Monica nu l-ar mai fi căutat, fiind doar una dintre persoanele care a făcut acest lucru.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni