• PRO TV
  • Cine este Cori, femeia fără de care Dorian Popa nu ar fi ajuns unde este acum. Salariul impresionant pe care îl primește tânăra: „A crescut de vreo cinci ori de când lucrăm”

Cine este Cori, femeia fără de care Dorian Popa nu ar fi ajuns unde este acum. Salariul impresionant pe care îl primește tânăra: „A crescut de vreo cinci ori de când lucrăm”

Cine este Cori, femeia fără de care Dorian Popa nu ar fi ajuns unde este acum. Salariul impresionant pe care îl primește tânăra: „A crescut de vreo cinci ori de când lucrăm”

Dorian Popa are un ajutor de nădejde în fiecare zi, în legătură cu tot ceea ce are de făcut, fiind vorba de cunoscuta Cori. Aceasta este cea care, printre altele, îi filmează vlogg-urile și îl însoțește peste tot pe oriunde merge, în fiecare zi.

Gallery

​Cori este mâna dreaptă a lui Dorian Popa, care l-a ajutat de fiecare dată. Aceasta este angajata lui de mulți ani, iar colaborarea lor a început, de fapt, până ca actorul să își deschidă canal de YouTube.

Cine este Cori, angajata lui Dorian Popa

Cori are 27 de ani și lucrează în zona de PR, fiind și editor, dar și expert social media. Aceasta îl însoțește pe Dorian Popa inclusiv în deplasări, deoarece sarcinile ei sunt multiple. În mediul online, este o prezență extrem de discretă, iar, în vlogurile lui Dorian Popa, apare extrem de rar.

Cu toate acestea, conform artistului, Cori muncește mai mult ca orice alt angajat pe care îl are și, recent, a vorbit inclusiv despre salariul pe care i l-a acordat. Vlogger-ul are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia și susține că munca ei este atât de bine făcută, încât salariul i-a crescut constant.

Gallery

„E un salariu generos și a crescut constant de-a lungul timpului, cred că a crescut de vreo cinci ori de când lucrăm, iar cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente pentru că, a se înțelege, Cori este un om extrem de dedicat job-ului ei. Și, pe lângă faptul că este extrem de dedicată, este și extrem de profi”, a spus Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cori câștigă o mică avere de pe urma colaborării cu Dorian Popa

Pe lângă salariul consistent pe care îl are, Cori primește cele mai mari prime de sărbători, deoarece muncește fără oprire. Dorian Popa a mărturisit că sunt pe aceeași lungime de undă din acest punct de vedere, iar Cori merită din plin tot ceea ce primește din punct de vedere financiar.

„Toți cei care lucrează cu mine primesc prime de sărbători, dar fiecare primește prime în funcție de cât muncește și cât se implică. Fără nicio rușine! Și e normal că cele mai mari prime le va avea Cori și nu are de ce nimeni să mustăcească. Cori muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa cum muncesc și eu”, a mai spus artistul.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni