• PRO TV
  • In ultimul episod din serialul "Mostenirea" s-a decis soarta lui State si a lui Fabrizio! Ti-a placut finalul?

In ultimul episod din serialul "Mostenirea" s-a decis soarta lui State si a lui Fabrizio! Ti-a placut finalul?

In ultimul episod din serialul "Mostenirea" s-a decis soarta lui State si a lui Fabrizio! Ti-a placut finalul?

Viata personajelor este din ce in ce mai complicata, iar problemele lor par sa nu se mai sfarseasca. Rivali de moarte, State (Gheorghe Visu) si Fabrizio (Cristi Iacob) au avut o ultima confruntare, joi, 26 mai, in ultimul episod din "Mostenirea".

Surprize, rasturnari de situatie si doua nunti au fost la finalul serialului Mostenirea. Nu au lipsit muzica, surprizele si rochiile extravagante si extrem de colorate -Flacara a pregatit o tinuta speciala, la fel si Rodia, care a abordat un look electrizant.

Episodul final din “Mostenirea” a avut si invitati speciali. Florina Cercel, Virginia Rogin, Andreea Patrascu si Denis Stefan, actori  a caror poveste a inceput in “Inima de tigan”, au revenit alaturi de clanul Potcovaru in momente extrem de importante pentru ei.

Nu-mi vine sa cred ca e ultima zi. Am trait atat de multe momente aici incat as putea sa scriu o carte.  Eu mi-am format aici o familie de care nu e usor sa te desparti!”, a povestit Carmen. “Am un sentiment de tristete. M-am obisnuit cu State, face parte din viata mea si in acelasi timp stiu ca trebuie sa il dau putin pe usa afara si o fac oricat de mult din mine rupe chestia asta. Am intrat intr-unfel de a gandi, de a formula idei, fraze, glume, care o sa-mi lipseasca”, marturiseste Gheorghe Visu la finalul unei saga in care State Potcovaru a devenit mai mult decat un personaj.

Pentru ca stim cat de mult indragiti personajele serialului, noi va invitam in culise, la filmari. Asa ca, mai jos aveti ocazia de a vedea una dintre fazele extrem de amuzante din timpul filmarilor, in care Cabral alias Thiery, rade in timpul unei scene.

Vrei sa vezi mai mult? Intra aici pe site-ul serialului!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni