• PRO TV
  • Mira, în centrul unui scandal de proporții, după ce ar fi ofensat musulmanii:„Mi se pare lipsă de respect”

Mira, în centrul unui scandal de proporții, după ce ar fi ofensat musulmanii:„Mi se pare lipsă de respect”

Mira, în centrul unui scandal de proporții, după ce ar fi ofensat musulmanii:„Mi se pare lipsă de respect”

Mira se află în centrul unui mare scandal, după ce s-a filmat în timp ce asculta muzică și dansa într-o moschee din Dubai.

Gallery

Mira, aspru taxată, după ce a făcut o gafă de zile mari

Clipul video cu Mira în care asculta muzică și dansa într-o moschee a ajuns viral pe TikTok, după ce o tânără de origine musulmană a criticat-o dur pentru ca a luat în batjocură religia lor.

Moscheea este un loc sfânt cu reguli extrem de stricte, iar artista noastră a făcut o gafă de zile mari. După ce în urmă cu trei săptămâni a lansat, alături de Theo Rose, piesa „Ca-n România”, Mira, aflată în vacanță în Dubai, s-a decis să se filmeze în unele dintre cele mai cunoscute locuri, pe ritmurile noii sale piese.

Gesturile pe care artista le-a făcut într-o moschee din Dubai au reprezentat o jignire pentru religia lor, regulile fiind extrem de stricte acolo.

O tânără de origine musulmană a explicat că gesturile pe care Mira le-a făcut în lăcașul sfânt sunt o adevărată lipsă de respect pentru musulmani și nu înțelege cum artista noastră a fost lăsată să facă așa ceva.

„Deci, mergi la moschee, un loc în care oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi? Putea să fie o biserică, o mănăstire...Poți face asta acolo? Pe bune...Mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns să facă acolo acele video-uri, căci regulile la moschee sunt foarte stricte.

Nu ai voie să faci niciun fel de gest cu mâinile. Cum ai reușit să faci asta? A mai postat ceva de genul pe plajă, dar asta e total ok. Nu e vorba doar despre mine, să nu crezi că m-am ofensat doar pentru că sunt musulmană. Dar sunt atâția oameni creștini în comentariile tale care spun că ai făcut ceva extrem de greșit.”, a explicat femeia, pe TikTok.

@_qadira__ #stitch with @MIRA And no, the “maybe she didn’t know” is not valid. She has to respect my religion, just I respect hers. I’d never enter a church and start disrespecting Christianity like so. She knew ppl are going there to pray. It’s a mosque after all☠️ #fyp #mira #islam #grandmosqueabudhabi #grandmosque #abudhabimosque #abudhabimosquesheikhsayed #sheikhsayedmosque #sheikhsayed #disprespectful #mosque #badbehaviour ♬ original sound - قديرة

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni