• PRO TV
  • Cea mai tânără femeie de afaceri din lume are doi ani: ”La un an, deținea deja propria companie. Până la 5 ani, va fi milionară în dolari”

Cea mai tânără femeie de afaceri din lume are doi ani: ”La un an, deținea deja propria companie. Până la 5 ani, va fi milionară în dolari”

Cea mai tânără femeie de afaceri din lume are doi ani: ”La un an, deținea deja propria companie. Până la 5 ani, va fi milionară în dolari”

Asia Brown, cunoscută și drept Boss Baby, este, la vârsta de doi ani, directoarea propriei companii, care vinde produce de îngrijire a pielii și a părului organice.

Gallery

Mama Asiei, Vera Sijika, a vorbit cu publicația Fabulos despre succesul precoce al fiicei ei în afaceri.
”Se numără printre cei mai tineri CEO din lume. Sunt atât de mândră.
Până la vârsta de 5 ani, va fi milionară în dolari”.

Asia are mai bine de 126.000 de urmăritori pe contul său de Instagram @Princess_AsiaBrown, acolo unde mama Vera postează imagini ce surprind stilul de viață opulent al familiei.

Flerul pentru afaceri se trage din familie. Vera este ea însăși o femeie de afaceri, cu o afacere de milioane de dolari - aceasta conduce compania cu produse de detox Veetox. ”Am făcut avere pe cont propriu. Sunt model plus-size și femeie de afaceri.
Am vrut să arăt lumii unde duce munca grea și hotărârea după ce am născut-o pe frumoasa mea fiică”.

Înainte ca Asia să împlinească un an, mama ei îi pornise o afacere specializată în produse destinate bebelușilor, care includ șampoane, creme, geluri de baie, alifii pentru pielea sensibilă.

Vera mărturisește că adoră să cheltuie profitul pentru a-i oferi Asiei o viață de prințesă în adevărul sens al cuvântului.
Foto: TikTok/@princess_asiabrown

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni