• PRO TV
  • Smiley s-a ținut de cuvânt și a realizat un portret imens cu Gina Pistol. Reacția fanilor: „Cât de tare!”

Smiley s-a ținut de cuvânt și a realizat un portret imens cu Gina Pistol. Reacția fanilor: „Cât de tare!”

Smiley s-a ținut de cuvânt și a realizat un portret imens cu Gina Pistol. Reacția fanilor: „Cât de tare!”

Gina Pistol nu o dată a recunoscut că Smiley o copleșește cu gesturi romantice. Îi dăruiește flori ei și lui Josephine, îi dedică melodii și îi face surprize frumoase. Recent, cântărețul le-a demonstrat fanilor că s-a ținut de cuvânt și a făcut un portret imens cu soția lui, după ce i-a plăcut foarte mult o fotografie cu ea.

Gina Pistol a participat la o ședință foto, pentru un brand de bijuterii, iar una dintre fotografii l-a cucerit pe Smiley. „Gata…poza asta o fac tablou în casă”, a scris cântărețul la imaginea de mai jos. 

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gallery

Zis și făcut! Smiley a publicat recent un video amuzant, în care apare cu tabloul în mână, ieșind pe poarta casei. „O țin în portofel, @ginapistol”, a semnat el în dreptul filmulețului. 

View this post on Instagram

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Dacă ai o inimă mare, poza e pe măsură”, „Cât de tare!”, „Deci GENIAL jur”, „Nu vă schimbați. Gina ai grijă de el. Sunteți minunați”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Smiley a declarat recent că este implicat în foarte multe proiecte:

„Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele. Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la „Românii au talent”, e în desfășurare “Vocea României”, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc.Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. Doar de 2 ori a fost deocamdată”, a spus el într-un interviu pentru ciao.ro.

Sursă foto: Instagram/ Smiley, Gina Pistol

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni