• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, nevoit să se angajeze, pentru a face rost de bani: „Ce satisfacție am avut”. Fostul milionar a întâmpinat probleme la scurt timp după aceea

Irinel Columbeanu, nevoit să se angajeze, pentru a face rost de bani: „Ce satisfacție am avut”. Fostul milionar a întâmpinat probleme la scurt timp după aceea

Irinel Columbeanu, nevoit să se angajeze, pentru a face rost de bani: „Ce satisfacție am avut”. Fostul milionar a întâmpinat probleme la scurt timp după aceea

Încă de când s-a născut, Irinel Columbeanu a avut o situație financiară de invidiat, dar, chiar și așa, a avut o perioadă în care a fost angajat. În timpul comunismului, nu ducea lipsă de nimic, iar dorința de a face bani a moștenit-o și el, ajungând, la un moment dat, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri români.

Gallery

​Chiar dacă a fost unul dintre milionarii României, Irinel Columbeanu a fost și el angajat. Tranziția de la un licean rebel la un bărbat serios și îndreptat spre afaceri s-a făcut în perioada facultății.

Irinel Columbeanu s-a angajat imediat după finalizarea studiilor

Irinel Columbeanu a urmat cursurile Facultății de Electrotehnică, finalizând anii studenției cu nota maximă și devenind angajat. Primul loc de muncă al acestuia a fost la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești, fiind inginer electric.

Conform Playtech, nu a ocupat prea mult această funcție, deoarece a fost concediat, după ce a informat Partidul despre furturile comise de angajați.

„Am fost dat afară c-un picior în fund cu exact un an înainte de Revoluție, pentru că m-am apucat să informez Partidul că se fură din nutrețurile țării, de parcă nu știau că raportările recoltelor erau din burtă. Și, ca să nu mai bat toba cu asta, a trebuit să dispar de-acolo. Vă dați seama ce satisfacție am avut când a venit Revoluția!”, a spus Columbeanu.

Irinel Columbeanu a devenit afacerist de mic

Spiritul antreprenorial al acestuia a fost foarte bine dezvoltat de când era doar un adolescent și, la vârsta de doar 19 ani, a reușit să își cumpere o mașină. La acea vreme, Columbeanu cumpăra obiecte artizanale românești la un preț de nimic și le vindea mai scump, în Franța, în timpul unei tabere.

Acum, singura sa sursă de venit o reprezintă pensia care ar fi de aproximativ 2.000 de lei și insuficientă pentru a-și putea plăti azilul la care a ajuns să stea.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni