• PRO TV
  • Serghei Mizil și Irinel Columbeanu, videoclip viral pe TikTok. Cum au fost surprinși cei doi

Serghei Mizil și Irinel Columbeanu, videoclip viral pe TikTok. Cum au fost surprinși cei doi

Serghei Mizil și Irinel Columbeanu, videoclip viral pe TikTok. Cum au fost surprinși cei doi

Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, după ce a ajuns la azilul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui a locuit. Acesta are probleme mari din punct de vedere financiar, reușind să își plătească căminul doar din donațiile oamenilor.

Gallery

​Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, la începutul anilor 2000. Acesta, deși a avut o avere impresionantă, a pierdut toți banii și a ajuns în punctul în care să reușească să își plătească azilul doar din donațiile fanilor. 

Recent, Serghei Mizil a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu și a organizat un live caritabil, pe TikTok. Cei doi au fost surprinși stând la o masă, alături de mai mulți oameni, printre care și proprietarul căminului pentru bătrâni - Ion Cassian, dar și Adiță Voicu. În tot timpul transmisiunii, pe ecran a fost afișat contul bancar în care oamenii pot trimite bani pentru a-l ajuta pe fostul soț al Monicăi Gabor.

Fanii i-au adresat întrebări lui Irinel, fiind curioși ce s-a întâmplat cu averea lui, dar și cum se înțelege cu Monica și Irinuca, după mutarea la azil. Fostul milionar a răspuns tuturor întrebărilor, fără a ezita. 

Serghei Mizil, gest de apreciat pentru Irinel Columbeanu

La un moment dat, pe masă a apărut un platou cu friptură. Serghei Mizil s-a ridicat de pe scaunul său și i-a tăiat carnea în bucăți lui Irinel, cu scopul de a-l ajuta să mănânce. Oamenii care se aflau pe live stream au înregistrat momentul și l-au distribuit pe rețelele de socializare, viralizându-se la scurt timp.

@paparazzi_tiktok0fficial #romaniaviral #irinelcolumbeanu #foryou #fyp #sergheimizil ♬ original sound - Paparazzi_tiktok0fficial

Oamenii au lăsat sute de comentarii la acest videoclip: „Serghei Mizil: un șmecher cu onoare și respect” // „Bravo!!” // „Săracul, numai pe gânduri pică...” // „Păcat.. mare păcat. Ce poate face viața din om..” // „Mi-a rupt sufletul”

Sursă foto: Serghei Mizil/Facebook, Irinel Columbeanu/Facebook, AgerPress, Captură ecran/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni