• PRO TV
  • Mesajul postat de Chef Foa, în mediul online, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive: „Am dus distracția prea departe”

Mesajul postat de Chef Foa, în mediul online, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive: „Am dus distracția prea departe”

Mesajul postat de Chef Foa, în mediul online, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive: „Am dus distracția prea departe”

Chef Foa a fost prins, luni, 23 octombrie, conducând sub influența a două substanțe psihoactive. Conform Brigăzii Rutiere, Chef Foa a fost oprit în jurul orei 17:00 și testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind unul pozitiv.

Gallery

​Chef Foa a fost prins drogat la volan și, ulterior, și-a recunoscut vina. Celebrul bucătar a mărturisit că regretă fapta comisă și este dispus să facă o schimbare majoră în viața sa, din acest punct de vedere.

Chef Foa și-a recunoscut vina în mod public

Pus în fața faptului împlinit, Chef Foa a recunoscut greșeala comisă și le-a cerut scuze tuturor celor pe care i-a dezamăgit prin comportamentul lui. Mai mult decât atât, acesta a promis că va reveni în bucătărie, dar într-o versiune mult mai bună a sa.

„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine.

Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris Chef Foa, pe contul lui de Facebook.

Chef Foa, pus la zid de internauți

Bucătarul nu a scăpat de criticile internauților, care l-au arătat cu degetul pentru ceea ce a făcut. Mulți și-au exprimat dezamăgirea, spunând că le-a lăsat o impresie bună la început, dar aparențele înșală. „Ai doar s40 de ani, nu știai că greșești bro. Te iertăm și pe tine”, a fost unul dintre comentariile primate de Chef Foa.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, fiind cercetat in rem, „pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni