• PRO TV
  • Eugenia Cooney, o vedetă YouTube, și-a speriat fanii cu ultimul ei video. Motivul pentru care aceștia au sunat imediat la Poliție

Eugenia Cooney, o vedetă YouTube, și-a speriat fanii cu ultimul ei video. Motivul pentru care aceștia au sunat imediat la Poliție

Eugenia Cooney, o vedetă YouTube, și-a speriat fanii cu ultimul ei video. Motivul pentru care aceștia au sunat imediat la Poliție

Creatoarea de conținut pe TouTube Eugenia Cooney și-a îngrijorat fanii atât de tare încât aceștia au început să sune, în număr mare, la 911.

Gallery

Urmăritori din toată lumea s-au îngrijorat atât de tare când au văzut-o pe tânăra de 29 de ani încât au copleșit cu telefoane stația de poliție din Greenwich, comform TMZ.

Nu este prima oară când vloggerița, originară din Massachusetts, și-a speriat fanii cu înfățișarea ei.
Doar că de data asta, a postat câteva TikTok-uri în care dansa și cânta, arătând obosită și foarte fragilă.

Sergentul de poliție Brent Reeves, de la stația Greenwich, a dezvăluit pentru publicația menționată mai sus că cei care sunau voiau să se asigure că tânăra este bine și că nu este forțată de mama ei să facă content și să rămână la fel de slabă.
Reeves spune că o știe pe vloggeriță de mai bine de 10 ani și că întotdeauna a fost așa firavă. Mai mult, pare în deplinătatea facultăților mintale.
Acesta a adăugat că nimeni nu o poate obliga să mănânce dacă este la greutate cu care se simte ea bine și a precizat că Eugenia chiar mănâncă și îi plac în special ”sandviciurile cu pui”.

Fanii Eugeniei o roagă de câțiva ani să apeleze la ajutor specializat și chiar au făcut o petiție să fie interzisă pe YouTube - susținând că aceasta promovează anorexia. Mai bine de 18.000 oameni au semnat petiția pe Change.org pentru ca aceasta să fie interzisă temporar pe social media și să caute ajutor medical.
La acel moment, Eugenia a dat următoarea declarație: ”Unii oamenii spun că sunt o influență proastă pentru fete. Vreau să știți că nu am încercat să influețez pe nimeni în sens negativ. Nu aș face asta niciodată.
Nu am spus niciodată nimănui să slăbească sau să arate ca mine”.
Foto: Instagram

@eugeniaxxcooney Its a cruel summer! ❤️? #taylorswift #cruelsummer #dancing #eugeniacooney ♬ Cruel Summer - Taylor Swift

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni