• PRO TV
  • „Am vrut să-l duc la masaj erotic”. Olga de la Strehaia are concurență. Cine este persoana care a vrut să îl răsfețe pe Irinel Columbeanu, pentru a uita de probleme

„Am vrut să-l duc la masaj erotic”. Olga de la Strehaia are concurență. Cine este persoana care a vrut să îl răsfețe pe Irinel Columbeanu, pentru a uita de probleme

„Am vrut să-l duc la masaj erotic”. Olga de la Strehaia are concurență. Cine este persoana care a vrut să îl răsfețe pe Irinel Columbeanu, pentru a uita de probleme

Zoltan Nagy este una dintre persoanele care a continuat să îl viziteze pe Irinel Columbeanu și după ce acesta a ajuns la azil. Bărbatul a vorbit atât despre problemele de sănătate pe care Columbeanu le are, cât și despre răsfățul mai puțin obișnuit pe care a vrut să i-l ofere, și anume, un masaj erotic.

Gallery

Irinel Columbeanu a primit ajutor din partea câtorva persoane, care nu au uitat de el și care nu au vrut să îl lase singur, când a dat de greu.

Zoltan Nagy a vrut să-i plătească lui Irinel Columbeanu un masaj erotic

Zoltan a vrut să îl facă pe Irinel Columbeanu să uite de probleme, pentru câtva timp, motiv pentru care, s-a oferit să plătească pentru un masaj erotic. Cu toate acestea, ideea i-a fost refuzată de Cassian, patronul azilului la care se află fostul milionar.

Acesta i-a spus că fostul om de afaceri nu are nevoie de așa ceva, ci îi trebuie bani, pentru a plăti toate utilitățile, dar și pentru medicamentele pe care trebuie să le ia.

„Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj”, a povestit Zoltan, conform Click.

Zoltan Nagy, declarații îngrijorătoare despre Irinel Columbeanu

Zoltan Nagy susține că Irinel Columbeanu are probleme de sănătate mintale, care s-au agravat de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, Monica Gabor nu ar mai fi vorbit cu acesta de ceva vreme, deși fostul afacerist a recunoscut că îi simte lipsa.

Prin urmare, Zoltan consideră că sunt șanse foarte mici ca acesta să primească ajutor financiar din partea Monicăi sau a lui Mr. Pink, deși Irinuca, fiica lor, i-a trimis, din proprii bani, 200 de dolari.

„Monica nu vrea să vorbească cu el de mult timp! Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Instagram, Facebook, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni