• PRO TV
  • Actrița de telenovele Alejandra Villafañe a murit la 34 de ani. Care a fost cauza morții

Actrița de telenovele Alejandra Villafañe a murit la 34 de ani. Care a fost cauza morții

Actrița de telenovele Alejandra Villafañe a murit la 34 de ani. Care a fost cauza morții

Actrița din Columbia, fostă câștigătoare la concursuri de Miss și influencer, Alejandra Villafañe a murit la doar 34 de ani.

Alejandra a pierdut lupta cu cancerrul pe 21 octombrie 2023, dar viața ei este ca un scenariu de telenovelă în care ar fi putut să joace. În 2014, frumoasa Villafañe a fost încoronată Miss Earth Colombia, ceea ce a adus-o peste noapte în lumina reflectoarelor. Aceasta la reprezentat Columbia la concursul de frumusețe Miss Earth, asigurându-și un loc 16 și o medalie de aur la competiția de costume de baie.
Pasiunea ei reală a fost, totuși, actoria, așa că aceasta și-a făcut un nume jucând în producții populare precum ”La Ley del Corazón”, ”Enfermeras”, ”Pa’ Quererte”,”La Nieta Elegida” sau ”La Verdad Oculta”.
În luna mai a anului 2023, Villafañe le-a dezvăluit fanilor săi că a fost diagnosticată cu cancer și că a trecut prin intervenții chirugicale și chimioterapie. În ciuda prognosticului, aceasta se gândea la viitor cu optimism, exprimându-și credința în Dumnezeu, în puterea rugăciunilor și în dragostea fanilor săi.

View this post on Instagram

A post shared by Alejandra Villafañe Osorio (@alejavillafane)


În săptămânile de dinainte să moară, Villafañe a continuat să-și țină la curent fanii cu evoluția stării ei de sănătate și chiar a participat la filmarea peliculei ”El Yuppie y el Guiso”.
Din păcate, Alejandra Villafañe s-a confruntat nu cu unul, ci cu două cancere, afecțiunea afectându-i atât sânii cât și ovarele. Vestea trecerii ei în neființă a fost dată de iubitul ei, Raul Ocampo, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Foto. Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni