• PRO TV
  • Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, seamănă identic cu tatăl lui! Cea mai recentă fotografie cu el a stârnit un val de reacții

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, seamănă identic cu tatăl lui! Cea mai recentă fotografie cu el a stârnit un val de reacții

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, seamănă identic cu tatăl lui! Cea mai recentă fotografie cu el a stârnit un val de reacții

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, din cauza faptului că antrenorul de fotbal forma un cuplu cu Anamaria Prodan atunci când și-a început relația cu frumoasa șatenă. Cu toate acestea, ei sunt foarte fericiți în acest moment, fiind părinții a unui băiețel superb și așteptându-l pe cel de-al doilea copil.

Gallery

​Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au început relația în urmă cu câțiva ani, atunci când antrenorul de fotbal era încă implicat în mariajul cu Anamaria Prodan. Deși la acea vreme au fost multe scandaluri pe acest subiect, cei doi proaspăt îndrăgostiți și-au continuat povestea de dragoste, iar în acest moment sunt părinții unui băiat absolut superb și așteaptă cel de-al doilea copil.

Liam, fiul celor doi, seamănă izbitor cu Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc este tare mândră de acest lucru și nu se ferește să publice pe rețelele de socializare fotografii cu fiul lor.

Fanii au rămas impresionați de asemănările dintre cei doi și au lăsat foarte multe comentarii: „Ce frumusețe de copil!” // „E identic Reghe!” // „Doamne, cât de frumos e!”

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ LIAM ACUM

Corina Caciuc este gravidă cu Reghecampf, pentru a doua oară

De ziua de naștere a antrenorului de fotbal, Corina Caciuc a publicat pe rețelele de socializare o imagine care a stârnit rapid interestul fanilor. În fotografie se putea observa un tort pe care scria „1+1=4”. 

Mesajul incert al Corinei a stârnit val de reacții, toată lumea se întreabă dacă cei doi se pregătesc să devină din nou părinți.

Toate semnele duc că Reghe și Corina vor mai avea un copil, după mesajul postat de tânără pe Instagram:

„La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu tată! #bigbroather #mamalovesyou”, a scris Corina Caciuc în dreptul pozei cu tortul.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni