• PRO TV
  • Britney Spears a fost la doar un pas de moarte. Artista, profund marcată de experiența pe care a fost obligată să o trăiască: „A durat câteva ore”

Britney Spears a fost la doar un pas de moarte. Artista, profund marcată de experiența pe care a fost obligată să o trăiască: „A durat câteva ore”

Britney Spears a fost la doar un pas de moarte. Artista, profund marcată de experiența pe care a fost obligată să o trăiască: „A durat câteva ore”

Pe cât de faimoasă este, pe atât de multe probleme a întâmpinat Britney Spears, în viață. Artista a avut parte de unele eveniment traumatizante, care i-au făcut pe cei apropiați să se teamă pentru ea.

Gallery

​Britney Spears face dezvăluiri șocante în cartea ei, „Femeia din mine”, care s-a lansat astăzi. Artista a vorbit deschis despre cele mai grele momente din viața ei, unul dintre ele fiind acela când a fost la doar un pas de moarte.

Britney Spears a fost la doar un pas de moarte

Odată cu cartea ei, vor ieși la lumină și mai multe informații dureroase despre viața lui Britney, care nu a fost marcată doar de tutela tatălui său și de toate lucrurile negative cu care aceasta a venit la pachet.

Unul dintre momentele care au marcat-o îl are în centrul atenției pe Justin Timberlake, fostul ei iubit. Artista rămăsese însărcinată și, când Justin a aflat, i-a cerut să renunțe la copil. Mai mult decât atât, acesta a vrut va totul să fie atât de discret, încât avortul a avut loc în baie.

„Era important că nimeni să nu afle despre sarcină sau avort, iar asta însemna să rezolvăm totul acasă. Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor. Eram așa speriată. Mă temeam că o să mor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut”, povestește Britney.

Justin a fost lângă ea în timpul avortului

Britney Spears a ascultat de Justin și a avortat în baie, iar acesta a fost lângă ea, în permanență. Deoarece renunțarea la sarcină a avut loc fără supravegherea unui medic, viața artistei a fost serios pusă în pericol. Momentul dureros a avut loc în urmă cu două decenii, dar, nici până acum, Britney nu a putut uita ceea ce s-a întâmplat.

„Am căzut în genunchi și m-am rezemat de toaletă și așa am rămas mult timp – unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată. A durat câteva ore și nu-mi amintesc cum s-a sfârșit, însă, 20 de ani mai târziu, nu am uitat încă durerea și frica pe care am simțit-o”, mai spune Britney.

Mai mult decât atât, artista mărturisește că Justin, în încercarea de o liniști, și-a luat chitara și a început să cânte, dar suferința prin care trecea a fost mult prea mare.

 

Sursa foto: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni