• PRO TV
  • Natașa Raab, declarații șocante înainte de deces! Celebra actriță, cunoscută drept „Coana Chiva” își dorea să moară: „Sunt lovită de soartă!”

Natașa Raab, declarații șocante înainte de deces! Celebra actriță, cunoscută drept „Coana Chiva” își dorea să moară: „Sunt lovită de soartă!”

Natașa Raab, declarații șocante înainte de deces! Celebra actriță, cunoscută drept „Coana Chiva” își dorea să moară: „Sunt lovită de soartă!”

Natașa Raab, cunoscută de publicul larg datorită aparițiilor sale TV, s-a stins din viață la data de 23 octombrie 2023, după ce timp de 3 ani s-a luptat cu boala Parkinson. Anunțul decesului a întristat o țară întreagă.

Gallery

​Natașa Raab a fost, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta, de-a lungul anilor, a jucat în diverse telenovele precum „Inimă de Țigan” sau „Regina” și a apărut în reclame celebre, difuzate la TV. 

În ultimii 3 ani, Natașa Raab s-a luptat cu o boală neurodegenerativă, Parkinson Atipic, care i-a îngreunat viața. Actrița cunoscută drept „Coana Chiva” nu a mai putut merge, vorbi sau reține lucrurile importante. 

Înainte de a muri, în ultimul interviu acordat în anul 2020, aceasta a declarat că se simte extrem de rău și că nu mai poate deloc să meargă. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARĂTA CÂND A ACORDAT ULTIMUL SĂU INTERVIU

‘’Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!”, a supus actrița Natașa Raab, în cadrul interviului, la acea vreme.

Natașa Raab și-a dorit să moară. Declarațiile sfâșietoare

Natașa Raab a vorbit, în ultimii ani, despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Regretata actriță a recunoscut, la un moment dat, că și-ar dori să moară pentru a scăpa de suferința bolii neurodegenerative:

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, a mărturisit Natașa Raab, îngenuncheată de încercările cu care viața a lovit-o de-a lungul anilor.

​Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni