• PRO TV
  • Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ce a declarat în fața reporterilor: „Nu pot să confirm”

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ce a declarat în fața reporterilor: „Nu pot să confirm”

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ce a declarat în fața reporterilor: „Nu pot să confirm”

Florin Scripcă, cunoscut de publicul larg drept Chef Foa, a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Celebrul bucătar a făcut și primele declarații despre situație, la scurt timp după ce a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest.

Gallery

​În cursul serii de luni, 23 octombrie 2023, Chef Foa a fost oprit de polițiștii rutieri în nordul Capitalei, mai exact în zona Charles de Gaulle, lângă stația de metrou Aviatorilor. Echipajul a decis să îl testeze pe celebrul bucătar cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au arătat că șofa sub influența a doua substanțe interzise: canabis și cocaină.

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, se arată în comunicatul de presă transmis de poliție.

Mai mult decât atât, polițiștii au găsit în mașina bucătarului patru țigări cu miros înțepător, care ar putea conține, de asemenea, canabis. 

Ce a declarat Chef Foa după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

Chef Foa, deși a fost prins și testat cu aparul Drugtest, a dat de înțeles că nu consumase substanțe interzise. Acesta a spus reporterilor de la Știrile Kanal D că autoritățile au decis să îl cerceteze deoarece nu avea actele mașinii în regulă:

„Nu am toate actele în regulă, în trafic.”, a spus Florin Scripcă.

În momentul în care a fost întrebat dacă a consumat subtanțe interzise, Chef Foa a avut un discurs care i-a surprins pe fani:

„Știi cum sunt informațiile. Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm așa ceva. Domnii sunt pregătiți, au tot laboratorul aici. Așteptăm să se întâmple situația.”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Chef Foa s-a ales cu dosar penal

În urma controalelor, polițiștii au decis să deschidă un dosar penal pe numele lui Florin Scripcă, în care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise, prevăzută în Codul penal.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a anunțat Brigada Rutieră.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni