• PRO TV
  • Declarațiile lui Viki, femeia care a avut grijă de Natașa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Trebuie susținută”

Declarațiile lui Viki, femeia care a avut grijă de Natașa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Trebuie susținută”

Declarațiile lui Viki, femeia care a avut grijă de Natașa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Trebuie susținută”

Natașa Raab a murit ieri, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson. Din cauza problemelor de sănătate, aceasta a avut nevoie de îngrijiri speciale și a avut câteva persoane care s-au ocupat de acest lucru.

Gallery

​Natașa Raab urma un tratament strict și era atent supravegheată. În urmă cu un an și jumătate, femeia care a avut grijă de ea a vorbit despre starea acesteia de sănătate, dar și despre schimbările pe care a decis să le facă în viața ei.

Natașa Raab a avut nevoie de îngrijiri speciale

În ultimele luni, boala Natașei Raab s-a agravat și ajunsese în punctul în care nu se mai putea deplasa și vorbea destul de greu, fiind ținută la pat de Parkinson. Prin urmare, s-a mutat la țară, în casa unei prietene, cea care s-a asigurat că nu îi va lipsi nimic.

„Nu sunt bine. Nu mai pot merge deloc, stau numai în pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”, a spus Natașa Raab, anul trecut, conform Ego.

Viki, femeia care a avut grijă de Natașa câțiva ani, era încrezătoare, dar și fericită de cum actrița gestiona totul. Aceasta a declarat că Natașa, fiind profesoară de dicție, exersa vorbirea, având moment în care o putea face chiar foarte bine.

Actrița Natașa Raab a luptat singură cu boala până s-a agravat

Deoarece nu se mai putea deplasa, Natașa Raab a avut nevoie de câteva obiecte medicale, care să îi ușureze viața. Aceasta și-a cumpărat un cărucior medical, dar și un pat medical, fiind nevoită, pe lângă asta, să ia și câteva pastile, în fiecare zi.

„Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei”, a precizat aceasta.

Până în urmă cu doar câțiva ani, Natașa s-a descurcat singură, dar gravitatea situației nu a mai putut di ameliorată și a avut nevoie de sprijin. „S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea.

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine.”, a mai declarat Viki.

Însă, Natașa Raab avea o mare dorință, și anume, aceea ca lumea să și-o amintească drept o femei frumoasă, „așa cum era când juca în filme”.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni