• PRO TV
  • Cât de frumoasă era regretata Natașa Raab în tinerețe, pe când era manechin! "Se purta mini pe vremea aceea”

Cât de frumoasă era regretata Natașa Raab în tinerețe, pe când era manechin! "Se purta mini pe vremea aceea”

Cât de frumoasă era regretata Natașa Raab în tinerețe, pe când era manechin! "Se purta mini pe vremea aceea”

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani. Actrița de teatru și film, care ne-a încântat cu personajul Coana Chiva, a fost model pe vremea lui Ceușescu, iar pozele din epocă dezvăluie cât de frumoasă era.

Gallery

Actrița, care din păcate ne-a părăsit, făcea senzație, pe vremea comunismului, cu ținutele elegante și silueta fină. Natașa Raab a debutat în filme la început anilor 80 și s-a remarcat în echipa teatrului Marin Sorescu din Craiova. În paralel, în perioada 1978 - 988, a fost și manechin pentru UCECOM.

Într-una dintre pozele de la începutul carierei ei, Natașa apare alături de o altă legendă a filmului românesc, Dem Rădulescu. Actorul își sprijinea brațul pe genunchiul ei, în timp ce aceasta îl îmbrățișa de după umeri. ”Se purta mini la vremea aceea”, a declarat la un moment dat actrița.

Mai târziu în viață, Natașa Raab ne-a încântat cu personajul Coana Chiva dintr-o reclamă tv cunoscută, dar a apărut și în telenovelele ”Inimă de țigan” și ”Regina”, pe care le puteți revedea pe VOYO.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni