• PRO TV
  • (P) Îți plac cărțile fantasy? Iată ce titluri noi îți recomandăm!

(P) Îți plac cărțile fantasy? Iată ce titluri noi îți recomandăm!

(P) Îți plac cărțile fantasy? Iată ce titluri noi îți recomandăm!

Cărțile fantasy încântă milioane de cititori în fiecare zi. Aceastea sunt pline de magie, de personaje impresionante și, mai ales, de răsturnări de situație la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. În continuare, îți recomandăm câteva cărți fantasy pe care le poți comanda de la BOOKZONE.

Una dintre cele mai reușite serii literare fantasy a ultimilor ani este cea scrisă de Scarlett St. Clair: Adrian X Isolda. Autoarea nu este la prima serie de succes, ci a mai publicat și Hades X Persefona, pe care ți-o recomandăm dacă ți-au plăcut Legendele Olimpului. Seria Adrian X Isolda te poartă într-o lume fantastică, a vampirilor și altor ființe supranaturale. Al doilea volum, ne-o prezintă pe proaspăt încoronata regină, Isolda, care pare că și-a găsit un rege demn: pe vampirul Adrian. Deși îl iubește, nu poate să nu își amintească tot ce a sacrificat pentru această dragoste: patria și unul dintre părinți. Cu toate că este regină, Isolda nu știe exact cine îi sunt aliații în fortăreață, iar pe zi ce trece sunt tot mai multe intrigi la Palatul Roșu. Isolda va trebui să aibă încredere în Adrian, deși începe să afle informații cutremurătoare despre trecutul lui. Poți comanda aceste carti fantasy de la Bookzone, alături de celelalte titluri ale autoare.

Continuăm prezentarea tot cu al doilea volum al unei alte serii pe care sigur o vei îndrăgi, dacă nu o faci deja. Este vorba despre Promisiunea dragonului. Seria Șase cocori stacojii, de Elizabeth Lim. În primul volum, o întâlnim pe Prințesa Shiori care a fost alungată pentru ca putea face magie, iar frații săi au fost transformați în cocori. După lungi aventuri în a-și recupera frații și regatul, acum o întâlnim pe prințesă într-o situație periculoasă: trebuie să restituie perla dragonului. Astfel, va trebui să călătorească tocmai până în regatul dragonilor și să treacă de intrigi politice, creaturi fantastice și hoți care râvnesc la perlă. Totul în timp ce pare prințesa perfectă. Nimeni nu trebuie să afle că ea putea face magie, iar tânăra prințesă va avea nevoie de toate puterile pentru a-și apăra viața și iubirea.

Ultima carte pe care ți-o prezentăm se numește A patra aripă și este scrisă de Rebecca Yarros. Un roman fantasy cum n-ai mai citit pana acum! - Jennifer L. Armentrout. acest roman o are drept protagonistă pe Violet Sorrengail, o tânără care ar fi trebuit să ducă o viață liniștită. Cel puțin, liniștită din punct de vedere al locului unde se afla. Tânără învață la Colegiul de Război Basgiath, unde cadeții nu știu dacă vor mai vedea următorul răsărit. Violet ar fi trebuit să învețe înconjurată de cărți, în Cvadrantul Scribilor, însă comandatul o forțează să se alăture candidaților care dorescă să facă parte din elita Navarrei. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple: candidații trebuie aleși de un dragon, iar cei mai slabi vor fi anihilați de acesta. Astfel, Violet este nevoită să formeze alianțe cu cine nu și-ar fi dorit și astfel, să aibă o șansă în a scăpa cu bine din încercarea vieții sale, deoarece din Colegiul de Război, existau doar două modalități în care candidații puteau ieși: morți sau absolvenți.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu aceste cărți și că le vei alege cât mai curând, de la BOOKZONE.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni