• PRO TV
  • Răzvan Botezatu, situație extrem de amuzantă la magazin! Ce i s-a furat: „A crezut că este telefon”

Răzvan Botezatu, situație extrem de amuzantă la magazin! Ce i s-a furat: „A crezut că este telefon”

Răzvan Botezatu, situație extrem de amuzantă la magazin! Ce i s-a furat: „A crezut că este telefon”

Răzvan Botezatu a fost victima unui jaf cu peripeții. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut parte de un moment neașteptat când o persoană a intrat în magazinul lui și i-a furat aparatul POS.

Gallery

​Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din România, acesta făcându-se remarcat în urmă cu mulți ani, atunci când prezenta un show matinal la un post TV. După ce a decis să renunțe la televiziune, bărbatul și-a deschis propriul lui magazin de haine Second Hand pe care îl manageriază de unul singur.

Recent, acesta a povestit o întâmplare neașteptată din magazinul său: a fost jefuit. Deși un astfel de moment poate fi unul de-a dreptul dramatic, de această dată situația a fost foarte nostimă pentru că hoțul a furat aparatul POS. 

Răzvan a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare, fiind extrem de amuzat de cele întâmplate. Mai mult decât atât, jefuitorul s-a întors în magazin și i-a înapoiat aparatul POS, scuzându-se: a crezut că este telefon.

Trebuie să vă povestesc. Mi-au furat POS de la magazin. Venise o clientă să plătească cu cardul și nu îl mai găseam. M-am tot gândit, am căutat peste tot, în tot magazinul. Am început să mă uit pe camere. Am stat și m-am tot uitat pe camere, când văd la un moment dat o persoană care ia POS-ul și pleacă cu el. Am zis că ce mă fac. Vine persoana respectivă cu POS înapoi și a zis că a crezut că este telefon., a povestit Răzvan Botezatu pe TikTok, in aceasta după-amiază.

@razvanbotezatu Mi-au furat POS-ul ?? #daticureveneala ♬ sunet original - Razvan Botezatu

Sursă foto: Răzvan Botezatu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni