• PRO TV
  • Casă care stă să cadă în București, închiriată cu 300 de euro pe lună. Anunțul care i-a șocat pe internauți

Casă care stă să cadă în București, închiriată cu 300 de euro pe lună. Anunțul care i-a șocat pe internauți

Casă care stă să cadă în București, închiriată cu 300 de euro pe lună. Anunțul care i-a șocat pe internauți
Sursa: Facebook

O femeie care are o casă de închiriat într-un cartier din București a stârnit comentarii acide pe grupurile de vânzare/închiriere de locuințe. Internauții au rămas șocați de cum arată locuința, care stă să cadă.

Închiriez casă în Bucureștii Noi, spre Chitila, utilată și dotată cu electrocasnice funcționabile. Rog să vă abțineți de la comentarii cei care nu aveți nimic de făcut. Preț 300 euro. Vă rog să nu comentați aiurea pentru că prețurile la chirii au crescut. Dacă nu vă convine prețul, faceți voi rată la bancă și cumpărați-vă case”, sună anunțul de închiriere publicat pe grupul de Facebook Apartamente de Inchiriat Bucuresti.

Însă, casa cu pricina este într-o stare avansată de degradare, pe jumătate dărâmată, fără ferestre, plină de igrasie și moloz.

299, că nu are curent”, a scris un internaut pe grupul de Facebook, însă proprietara a plusat: „Are curent, apă caldă, încălzire centrală”, a venit răspunsul. Din fotografiile postate online reiese altceva. Vezi foto mai jos!

Are și servitoare?”, a întrebat cineva. „Din păcate, nu. Dacă doriți servitoare mai plătiți încă 150 de euro”, a răspuns autoarea anunțului. Unii au crezut că e o glumă proastă, însă proprietara a venit cu un update al anunțului, pe alt grup de discuții.

Casa a fost închiriată acum 10 minute. Dar, pentru faptul că am avut foarte multe cereri, m-am gândit să închiriez încă o casă, moștenire de la străbunica. Aceea este mai scumpă ca și preț pentru că am mileuri cusute cu ață roșie cum se făceau cândva. Mobila își păstrează încă autenticitatea prin mirosul fin de anticariat”, a scris femeia.

Anunțul nu se mai găsește pe grupul Caut chirie/ofer chirie-București, semn că locuința nu mai este disponibilă pentru închiriere.

Fotografii: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni