• PRO TV
  • Sora lui Leo de la Strehaia, o nouă invitație pentru Irinel Columbeanu. Cum arată casa în care Olga Originala vrea să locuiască alături de fostul milionar

Sora lui Leo de la Strehaia, o nouă invitație pentru Irinel Columbeanu. Cum arată casa în care Olga Originala vrea să locuiască alături de fostul milionar

Sora lui Leo de la Strehaia, o nouă invitație pentru Irinel Columbeanu. Cum arată casa în care Olga Originala vrea să locuiască alături de fostul milionar

Sora lui Leo de la Strehaia știe clar ce vrea! Olga Originala a făcut un nou anunț pe rețelele de socializare, în care îl invită pe Irinel Columbeanu să locuiască alături de ea. Iată videoclipul!

Gallery

​Irinel Columbeanu se află în continuare în atenția publicului larg, după ce a anunțat că s-a mutat la azilul de bătrâni din Ghermănești, în care a locuit și tatăl lui, înainte de a-și pierde viața. Fostul milionar, deși susține că se simte bine, are mari probleme financiare și doar donațiile oamenilor îi achită șederea la azil.

Gallery

​Recent, sora lui Leo de la Strehaia i-a făcut o invitație lui Irinel Columbeanu. Aceasta a susținut că își dorește să se căsătorească cu el și să îi ofere iubirea necondiționată a unei familii unite. Fostul soț al Monicăi Gabor a răspuns invitației și a declarat că Olga Originala este „drăguță”. 

Acum, Olga Originala a postat pe TikTok un nou videoclip în care vorbește despre posibila ei relație cu Irinel Columbeanu. Aceasta nu doar că a spus că nu este interesată de diferența de vârstă dintre ei, ci a arătat și o parte din casa în care fostul afacerist ar putea locui.

@olga.mihai7

♬ sunet original - olgamihai764

„Vreau să vă spun că vreau să îi transmit lui Irinel Columbeanu un mesaj din partea mea, Olga Originala. Sunt Olga de la Strehaia, sora lui Leo de la Strehaia. Vreau să vă aduc la mine acasă, să locuiți într-o casă cum vrea Dumnezeu. Vreau să vă bucurați de o casă, de o familie care vă iubește și care o să aibă grijă de dumneavoastră. Asta am vrut să vă spun! Vă invit la mine acasă, aici, să vă pun la masa aceasta, să fiți alături de noi, de familia noastră. Eu sunt o femeie liberă și singură și vreau să fiți alături de mine, domnule Irinel”, și-a început Olga Originala discursul.

Ulterior, femeia a dezvăluit că este dispusă să îl întrețină pe Irinel Columbeanu și să îi ofere grija și dragostea de care are nevoie. 

Sursă foto: Facebook, Captură ecran/YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni