• PRO TV
  • Orianda Donca a dat cărțile pe față și a recunoscut ce le-a spus copiilor despre Călin Donca: „Instinctul de protecție față de copiii...”

Orianda Donca a dat cărțile pe față și a recunoscut ce le-a spus copiilor despre Călin Donca: „Instinctul de protecție față de copiii...”

Orianda Donca a dat cărțile pe față și a recunoscut ce le-a spus copiilor despre Călin Donca: „Instinctul de protecție față de copiii...”
Sursa: Instagram I doncaorianda

Orianda Donca trece prin momente foarte grele de când soțul ei, Călin Donca, a fost arestat. Aceasta a rămas acasă, singură, pentru a avea grijă de cei cinci copii, iar situația devine din ce în ce mai apăsătoare.

Gallery

Orianda Donca și Călin Donca trec prin cel mai dificil moment din viața lor, după ce mandatul de arestare preventivă a acestuia a fost prelungit cu încă 30 de zile. În tot acest timp, Orianda a rămas acasă cu cei cinci copii și speră ca soțul ei să revină lângă ei.

Ce le-a spus Orianda Donca celor cinci copii despre Călin Donca 

Orianda a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei se încred total în justiție și speră ca aceasta să demonstreze nevinovăția milionarului. Cu toate acestea, greul apare în momentul în care copiii lor sunt aduși în discuție.

Orianda a recunoscut că trece printr-o perioadă grea, „atât ca soție, cât și ca mamă”, fiind nevoită să facă „față unor situații și provocări” cu care nu s-a mai întâlnit până acum și de care speră să nu se mai lovească de aici înainte.

Tocmai din acest motiv, Orianda a precizat că a învățat o lecție importantă, și anume, că familia trebuie să rămână mereu unită. Pentru ca cei mici să știe exact ce se întâmplă și pentru ca informațiile care ajung la ei să nu fie deformate de cei din exterior, Orianda Donca a preferat să le spună ea adevărul copiilor.

„Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, a declarat Orianda, conform Cancan.

Orianda Donca are susținerea celor din mediul online

Pe rețelele de socializare, Orianda Donca și Călin Donca au strâns o comunitate impresionantă de fani. Cei doi sunt apreciați pentru naturalețea pe care o emană și pentru iubirea de familie pe care o promovează.

Prin urmare, în momentul în care cei care îi apreciază au aflat despre arestarea lui Călin Donca, amândoi au primit sute de mesaje și de comentarii de susținere, o parte din ele fiind publicate, mai târziu, de aceasta, pe contul ei de Instagram.

„Oamenilor care ne-au susținut le mulțumesc și-i apreciez pentru gestul de umanitate. Cu privire la cei care ne-au denigrat în mod gratuit și fără vreun motiv real, îi rog doar ca, înainte să facă vreo afirmație, să se documenteze concret, să analizeze situația reală și, ulterior, să se pronunțe”, a mai spus Orianda.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni