• PRO TV
  • Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română

Poliția Română a transmis în cursul zilei de luni, 23 octombrie 2023, cele mai recente informații despre Mario Iorgulescu. Tânărul care în 2019 a ucis un om, după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, este dat în urmărire generală!

Gallery

​Mario Iorgulescu a fost condamnat la data de 18 octombrie 2023 la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Acesta avea la dispoziție maximum 6 ore să se predea, după pronunțarea deciziei.

"La data de 18.10.2023, Tribunalul București a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul fiind sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.", se arată pe site-ul Poliției Române.

​Din ultimele informații, tânărul de 28 de ani se afla în Italia, acolo unde ar fi fost internat la o clinică de dezintoxicare. Totuși, pe site-ul Poliției Române se arată că Mario Iorgulescu locuiește în Siliștea Snagovului, județul Ilfov, loc în care nu s-a mai prezentat de ani de zile. 

Sursă foto: Mario Iorgulescu/Facebook, politiaromana.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni