• PRO TV
  • Anamaria Prodan reacționează, după ce Flavius Nedelea, fostul ei iubit, a fost arestat, într-un dosar de prostituție: „Cu siguranță, este...”

Anamaria Prodan reacționează, după ce Flavius Nedelea, fostul ei iubit, a fost arestat, într-un dosar de prostituție: „Cu siguranță, este...”

Anamaria Prodan reacționează, după ce Flavius Nedelea, fostul ei iubit, a fost arestat, într-un dosar de prostituție: „Cu siguranță, este...”
Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a avut prima reacție, după ce fostul ei iubit, Flavius Nedelea, a fost arestat, într-un dosar de prostituție. Impresara a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat ce se întâmplă cu fostul ei partener.

Gallery

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu timp de câteva luni, iar vestea că acesta a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile a uimit-o. Numele milionarului apare într-un dosar de prostituție, iar impresara neagă acuzațiile pe care acesta le-a primit.

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Flavius Nedelea, după ce a fost arestat

Anamaria Prodan continuă să fie alături de Flavius Nedelea, așa cum a promis că va face, după ce s-au despărțit. Vestea că a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile a ajuns rapid și la urechile ei, dar nu crede nimic din ceea ce se spune despre el, în aceste moment.

Mai mult decât atât, impresara a negat cum că acesta ar avea localuri de noapte și susține că are doar un restaurant de lux, în Capitală. Impresara nu a ezitat în a-și arăta sprijinul pe care îl are pentru el, fiind convinsă că totul este, de fapt, o greșeală.

„Am aflat acum. Habar nu am, nu cred așa ceva. Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi, are doar restaurant, deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred absolut nimic din ce văd”, a declarat Anamaria Prodan, conform Cancan.

Acuzațiile care i se aduc lui Flavius Nedelea

Potrivit sursei menționate anterior, oamenii legii au aflat că Flavius Nedelea deține mai multe cluburi de noapte, în incinta cărora, s-ar fi practicat prostituția. Mai exact, o parte dintre dansatoarele care ar fi fost angajate acolo ofereau servicii sexuale bărbaților dispuși să plătească sume consistente.

Totul ar fi ieșit la iveală, după ce oamenii legii s-ar fi infiltrat în localurile de noapte, deghizați în simplii clienți. După ce a fost ridicat de DIICOT și audiat, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, dar măsura poate fi contestată de afaceristul milionar.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni