• PRO TV
  • Rebecca Loos, femeia care spune că a fost amanta lui David Beckham, iese la atac: „Să-și asume responsabilitatea”

Rebecca Loos, femeia care spune că a fost amanta lui David Beckham, iese la atac: „Să-și asume responsabilitatea”

Rebecca Loos, femeia care spune că a fost amanta lui David Beckham, iese la atac: „Să-și asume responsabilitatea”

Trecutul îl ajunge din urmă pe David Beckham. Fostul fotbalist este luat la țintă, din nou, de presa internațională din cauza relației extraconjugale pe care a avut-o în perioada în care evolua la Real Madrid. Rebecca Loos, femeia care spune că a fost amanta starului englez, dă de pământ cu soțul Victoriei Beckham.

Gallery

David Beckham se destăinuie în documentarul Beckham, apărut recent pe o platformă de streaming. Însă, starul de la Mancester United și Real Madrid a spus doar o parte a adevărului. Rebecca Loos, care i-a fost asistentă personală în perioada în care evolua în Spania, a luat foc după ce a văzut documentarul.

Este doar despre săracul de mine”, spune femeia, care la începutul anilor 2000 a dezvăluit că a fost amanta lui David Beckham. „Trebuie să-și asume responsabilitatea! El poate spune orice vrea, desigur, și înțeleg că are o imagine de păstrat, dar se prezintă ca victimă și mă face să arăt ca o mincinoasă, de parcă eu am inventat aceste povești. Sugerează indirect că eu sunt cea care a făcut-o pe Victoria să sufere”, dezvăluie Rebecca Loos pentru Daily Mail.

Femeia, azi în vârstă de 47 de ani, este căsătorită, are doi copii și trăiește în Norvegia. Activează ca asistentă medicală și instructoare de yoga. Deși n-a vrut niciodată să-i distrugă familia lui David Beckham, ea speră ca fostul internațional englez să-și asume responsabilitatea pentru că a înșelat-o pe Victoria Beckham.

David Beckham şi Victoria Beckham vorbest despre relaţia lor în documentarul biografic Beckham
David Beckham şi Victoria Beckham  |  FOTO:  Profimedia

Rebecca Loos: „David Beckham m-a făcut să mă simt specială”

Pentru a lămuri situația dintre ei, Rebecca Loos a dezvăluit că a fost vrăjită de starul de la Real Madrid. Însă, totul avea să se schimbe când a aflat că era luată peste picior de prietenii lui Beckham. Cei doi obișnuiau să-și trimită mesaje „obraznice” și „picante”, care ar fi trebuit să fie secrete. Însă, David Beckham le arăta prietenilor săi și se amuzau împreună.

Ne trimitem mesaje și toul devevea obraznic, era distractiv... apoi, deodată, am primit un mesaj de la bodyguardul său spaniol. Îmi spunea: Oprește-te! El le arată prietenilor săi și toți râd.

M-a făcut să mă simt specială, dar nu mi-am dorit niciodată să-și lase soția și să fie cu mine. După ce am aflat cu este el, nu mi-am mai dorit să fiu cu cineva la fel.

„Am fost foarte rănită, iar durerea m-a făcut să fiu și mai delăsătoare și să nu-mi mai pese să-i păstrez seceretul, câtă vreme el se poartă așa cu mine”, a spus Rebecca Loos în Daily Mail.

Rebecca Loos îl taxează pe Beckham pentru felul în care a abordat relația lor interzisă în documentar, punând accent pe „suferința soției” și pe felul în care el și Victoria au reușit „să treacă peste scandal”.

Rebecca Loos  |  FOTO:  Getty Images

Cel mai dureros, pentru mine, a fost că el a spus că nu i-a plăcut să-și vadă soția suferind. Asta m-a deranjat. Pentru că el este cel care i-a cauzat suferința. Ar fi putut spune pur și simplu că a fost o perioadă grea și că nu vrea să vorbească despre asta.

Dacă nu vrei să-ți asumi responsabilitatea pentru lucruri din cauza familiei tale și a copiilor tăi, este absolut în regulă. Și dacă ar fi spus că a fost o perioadă grea pentru noi și ar fi trecut mai departe, nu aș fi fost aici astăzi”, a mai spus fosta asistentă personală a lui David Beckham.

Fotografii: Getty Images/Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni