• PRO TV
  • Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, a fost arestat. Numele afaceristului apare într-un dosar de prostituție

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, a fost arestat. Numele afaceristului apare într-un dosar de prostituție

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, a fost arestat. Numele afaceristului apare într-un dosar de prostituție
Sursa: Instagram

Flavius Nedelea, bărbatul cu care Anamaria Prodan a avut o relație timp de câteva luni, a fost arestat preventiv, vineri, 20 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Procurorii DIICOT l-au ridicat pe bărbat, numele lui regăsindu-se într-un dosar de prostituție.

Gallery

Flavius Nedelea a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de înlesnirea prostituției. Totul s-ar fi petrecut în localurile de noapte pe care le deține și ar fi știut tot ceea ce se petrecea acolo.

Flavius Nedelea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Flavius Nedelea a intrat în vizorul DIICOT și i se aduc mai multe acuzații legate de prostituția pe care ar fi încurajat-o, însă măsura arestării preventive nu este una definitivă.

Conform Cancan, Flavius Nedelea ar deține mai multe localuri de noapte, iar câteva dintre dansatoarele pe care le angajase satisfăceau dorințele deocheate ale bărbaților care erau dispuși să plătească sume generoase.

Mai mult decât atât, pe perioada anchetei, câțiva oameni ai legii ar fi mers în localurile deținute de Flavius Nedelea, dându-se drept clienți și ar fi văzut ce se petrecea acolo. Mandatul de arestare pentru perioada de 30 de zile a fost emis, după ce acesta a fost audiat.

Flavius Nedelea poate contesta măsura reținerii preventive, urmând ca, în acest caz, propunerea DIIICOT să fie analizată de un alt magistrat al Curții de Apel București.

Cine este Flavius Nedelea

Flavius Nedelea, în vârstă de 43 de ani,  a făcut o adevărată avere de pe urma afacerilor pe care le are. În cadrul unei emisiuni televizate, fostul iubit al Anamariei Prodan a recunoscut că, în fiecare an, încasează peste două milioane de euro.

Acesta a decis să fie o persoană discretă, dar a devenit cunoscut, după ce Anamaria Prodan a oficializat relația pe care au avut-o. În anul 2004, Flavius Nedelea s-a însurat, dar a divorțat în anul 2012, recunoscând că el a fost principalul vinovat pentru separare.

După relația pe care a avut-o cu impresara, acesta a format, pentru scurt timp, un cuplu cu Iulia Sălăgean. Deși nu a avut noroc pe plan amoros, milionarul își dorește să își găsească o femeie alături de care să întemeieze o familie, în adevăratul sens al cuvântului.

 

Sursa foto: Instagram I flavius_nedelea  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni