• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 23 - 29 octombrie 2023. Taurii au toate șansele să intre într-o relație și să trăiască o poveste de dragoste așa cum au visat

Horoscop săptămâna 23 - 29 octombrie 2023. Taurii au toate șansele să intre într-o relație și să trăiască o poveste de dragoste așa cum au visat

Horoscop săptămâna 23 - 29 octombrie 2023. Taurii au toate șansele să intre într-o relație și să trăiască o poveste de dragoste așa cum au visat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 23 - 29 octombrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– În prima zi a săptămânii, Soarele începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv casa relațiilor intime și a transformărilor profunde. Până pe 22 noiembrie, urmează o perioadă, în care vei investi mai multă energie în relațiile tale. Vei avea parte de trăiri și emoții intense.
Bani – Sectorul financiar și casa muncii sunt legate, săptămâna aceasta, printr-un aspect favorabil între cei doi benefici Venus și Jupiter. Așadar, apar ocazii și oportunități de suplimentare a veniturilor, de încheieri de contracte, care vor aduce mai mulți bani în conturile tale.
Muncă – Pe 28 octombrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care dinamizează sectorul financiar, dar și al valorilor și stimei de sine. Pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în tranzit prin zodia Fecioară, fenomenul astral poate aduce încheieri de etape, finalizări, concluzii ale unor proiecte profesionale, dar și surprize și evenimente bruște, neprevăzute, care pot schimba o direcție profesională.

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Sectorul sentimental și casa personalității sunt legate, în această săptămână, de un aspect favorabil, care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic. Este o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și ai toate șansele să intri într-o relație, să-ți relansezi relația și să trăiești o poveste de dragoste, așa cum ai visat. Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, din casa personalității tale. Surprize neașteptate, răsturnări de situație, finalizarea unei etape, concluzii, dar și culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală pot avea loc în jurul datei de 28 octombrie.
Bani – În prima parte a săptămânii, o discuție cu șefii sau cu persoane cu autoritate ar putea să aducă încheierea unui contract important din punct de vedere financiar și pentru firma la care lucrezi, dar și pentru tine, pentru că șefii vor aprecia implicarea și acest lucru va conta la finalul anului, când vei încasa o primă sau un bonus substanțial.
Muncă– Folosește-te de toate oportunitățile, care vin spre tine, în această săptămână, pentru că încheierea unor parteneriate ar putea să îți aducă stabilitate în următoarea perioadă.

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Pe 28 octombrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor. În urma unor evenimente sau surprize neașteptate și răsturnări de situație vei lua o decizie privind încheierea unei etape în planul relațional. Dacă te afli într-o relație nefuncțională, vei realiza că este momentul să spui stop. Dacă pe termen scurt vei avea impresia că nu este o decizie bună, vei vedea, în timp, că lucrurile se vor aranja mult mai bine.
Bani – Din punct de vedere financiar lucrurile se îmbunătățesc, pentru că ai reușit o negociere în favoarea ta. Pe de altă parte este posibil să fi scăpat de niște datorii și acum să rămână în conturi mai mulți bani, pe care ar trebui să ai grijă cum îi gestionezi.
Muncă– Sectorul muncii și activităților profesionale primește tranzitul Soarelui, din 23 octombrie, prin zodia Scorpion. În următoarea lună, vei avea energie să demarezi proiecte, relația cu șefii este bună, iar pe termen lung ai putea să închei niște contracte, care să-ți aducă stabilitate. Atenție la relațiile cu cei cu care desfășori activități pentru că săptămâna se anunță conflictuală și este posibil să strici niște relații, dacă nu apelezi la diplomație!

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui în casa iubirii și aventurilor romantice, din 23 octombrie, îți aduce proecupări, în urmatoare lună, dar și energie pe care o investești în timp petrecut cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur, s-ar putea să flirtezi mai mult, să vrei să cucerești pe cineva.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să discuți cu partenerul despre administrarea unor bani, pe care îi dețineți împreună, mai ales dacă în ultima perioadă ați cheltuit foarte mult și este momentul să vă opriți, sa refaceți niște calcule.
Muncă– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul planurilor, proiectelor de viitor și relațiile cu cei cu care desfășori activități. Este posibil, în urma unor dialoguri, să afli informații, care să-ți dea peste cap planurile profesionale. Deși poate să apară o criză de comunicare, pe termen lung, felul cum se așează lucrurile va fi de bun augur.

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, din 23 octombrie, îți aduce preocupări, în urmatoare lună, dar și energie pe care o investești în casă și-n relațiile cu familia. S-ar putea să reușești să administrezi cât mai bine un imobil, să intri în posesia unori bunuri de o valoare mai mare.
Bani – Din punct de vedere financiar, situația se îmbunătățește, mai ales că cei doi benefici: Venus și Jupiter formează un aspect armonios între casa carierei și cea financiară. Vin mai mulți bani în conturile tale de luna viitoare, datorită unor modificări salariale.
Muncă– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul profesional, relația cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Este un moment de încărcătură astrală și pot avea loc evenimente, care să schimbe cursul planurilor tale profesionale. Nu sunt excluse surprize neașteptate, dar și o schimbare în conducerea firmei.

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul idealurilor, sistemulul de credințe, cunoașterii, spiritualității și este posibil să aibă loc conștientizări cu privire la relația de cuplu și direcția spre care se îndreaptă. Pot avea loc concluzii și încheieri de etapă, în urma unei analize și introspecție, pe care ai făcut-o în ultimele două săptămâni. Deciziile tale ar putea să surprindă, dar simți că ai nevoie de o clarificare.
Bani – Aspectul armonios pe care îl formează cei doi benefici, Venus și Jupiter, ar putea să-ți îmbunătățească situația financiară și să decizi să investești și-n imaginea ta.
Muncă– Intrarea Soarelui în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, din 23 octombrie, îți aduce preocupări, în urmatoare lună, dar și energie pe care o investești în comunicare, interacționarea cu ceilalți, învățarea unor lucruri noi, studiu personal.

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul relațiilor și intimității, transformărilor profunde. O discuție sau o criză, care apare neașteptat, poate aduce schimbări în planul relației intime, o răsturnare de situație, o concluzie sau încheierea unei etape. Posibil să apară și gânduri legate de eliminarea unor situații care-ți aduc frământări.
Bani – Intrarea Soarelui în sectorul banilor, din 23 octombrie, îți aduce preocupări, în urmatoare lună, dar și energie să obții mai mulți bani, să te valorifici și să-ți îmbunătățești situația financiară.
Muncă- La serviciu, în prima parte a săptămânii, ai un randament ridicat intelectual și reușești să rezolvi o serie de sarcini și probleme care apar. Relația dintre cei doi benefici, Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, vine să-ți aducă ajutor și oportunități pentru rezolvarea tuturor sarcinilor sau problemelor apărute în mod neașteptat.

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui în sectorul banilor, din 23 octombrie, îți aduce preocupări, în urmatoare lună, dar și energie pentru propria persoană. Totodată, se activează și axa relațională și-ți dorești o apropiere mai profundă de partenerul de cuplu. Dacă ești singur, ai energie pentru flirt și cuceriri. Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul relațiilor, unde pot avea loc încheieri de etape, concluzii, finalizări, culegerea roadelor unor demersuri. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul relațional, așa că fii pregătit să faci față unor schimbări!
Bani – Poate o negociere salarială nu a mers așa cum te așteptai, însă sume suplimentare de bani vor intra în conturile tale din alte surse decât salariile, așa că nu-ți face probleme.
Muncă– Cei doi benefici, Venus și Jupiter, formează un aspect armonios între sectorul parteneriatelor și sectorul asociat planurilor pe termne lung, așa că este posibil ca un parteneriat/contract/colaborare să-ți aducă beneficii însemnate. Atenție la negocieri, pentru că Mercur, planeta comunicării, este activată în mod distructiv de Pluton, din casa comunicării, și este posibil să strici ceva, daca-ți impui o opinie.

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Intrarea Soarelui în sectorul subconștientului și trecutului, din 23 octombrie, îți aduce o perioadă de o lună în care îți vei redirecționa energia spre interior, să cauți răspunsuri, să analizezi anumite situații, care s-au întâmplat în planul relațional.
Bani – Marți este o zi importantă din punct de vedere financiar, cu decizii inspirate pe termen lung.
Muncă– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul muncii și activităților profesionale, unde pot avea loc încheieri de etape, concluzii sau finalizarea unor proiecte. Nu sunt excluse decizii neașteptate privind ruperea unui contract sau a unui parteneriat, care nu mai funcționează cu termenii stabiliți inițial. De asemenea, s-ar putea să vrei să începi o activitate pe cont propriu, să faci o schimbare importantă în viața ta profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste – Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul iubirii și aventurilor romantice și este posibil să ai parte de surprize neașteptate și dacă ești singur și dacă faci parte dintr-un cuplu. Pot avea loc, totodată, încheieri, finalizări, concluzii și decizii bruște.
Bani – În primele două zile din săptămână s-ar putea să apară evenimente neașteptate în planul financiar, însă urmează o perioadă de stabilitate financiară, dacă vei știi cum să porți o negociere și să te pui mai mult în valoare.
Muncă– Intrarea Soarelui în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung, din 23 octombrie, îți aduce o perioadă de o lună, în care vei fi determinat să investești într-un proiect personal, să te afirmi. Vei socializa mai mult și vei căuta să-ți lărgești cercul de cunoștințe.

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul familiei și relațiilor cu ceilalți membri. Posibil să apară evenimente neașteptate în familie, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind intrarea în posesia unor bunuri de o valoare mai mare. Au loc discuții, concluzii, încheieri de etape și evenimente bruște sau de impact.
Bani – La mijlocul săptămânii te preocupă situația financiară și este posibil să administrezi foarte bine un buget al casei, să faci niște investiții pe termen lung, dar care îți vor scuti niște costuri mai mari pe viitor.
Muncă– Intrarea Soarelui în sectorul profesional, al carierei și statutului, din 23 octombrie, îți aduce o perioadă de o lună în care vei investi mai mult în afirmare, strategii și atingerea obiectivelor profesionale. Aspectul armonios, care se formează între cei doi benefici, vine să aducă vești sau informații utile în planul profesional, înțelegeri și negocieri profitabile.

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 octombrie 2023

Dragoste– Începi săptămâna cu o stare de introspecție și analiză, de gânduri care nu-ți dau pace, mai ales că ești determinat să rezolvi o situație în cuplu, care te macină de mai mult timp. Ai putea să începi printr-un dialog sincer și direct și în urma discuției să vezi cum decurg lucrurile.
Bani – Finalul săptămânii aduce preocupări pentru bani, încasarea sau cheltuirea acestora. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între cei doi benefici, Venus și Jupiter, guvernatorul tău, vine să aducă înțelegeri și negocieri profitabile, dar și bani mai mulți de la partener.
Muncă– Intrarea Soarelui în sectorul , din 23 octombrie, îți aduce o perioadă de o lună în care vei fi interesat să te perfecționezi, să începi niște cursuri, să participi la schimburi de experiență profesională.
Pe 28 octombrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care activează sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, informației și învățării, dar și negocierilor și dezbaterilor. Nu sunt excluse surprize și vești neașteptate, care să vină de la cei cu care desfășori activitățile profesionale și să afecteze direcția profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni